Sari la conținut

Postări Recomandate

Uitandu-ma pe lista de accesorii am vazut ca exista plasa de portbagaj atat in varianta orizontala cat si verticala.

Problema e ca pe masina mea lipsesc ochiurile pentru ancorare. Sunt doar 2 din 4. Cele de catre bara lipsesc, la fel si cele din partea de sus.

Stie cineva un cod de piesa?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ești sigur că lipsesc ?

Cele dinspre buza portbagajului sunt sub mochetă, ba chiar e și decupată. Celelalte sunt pe laterale, deasupra mochetei; e posibil să trebuiască să dai la o parte covorașul, dacă nu e OEM - cel original are decupare în zona respectivă.

Decât plasa respectivă, mai bine iei tăviță asta

4x2

4x4

Link spre post

Da, mocheta e decupata, partea de ampora are loc pentru eale insa lipsesc.

Foarte buna sugestia cu tavitele alea!

Oare sa lipseasca la 4x4? Am vazut acum la un coleg care are 4x2 si le are :|

image_16829953.thumb.JPG.a9942e80ba9d73894c1acc80e145bd3a.JPG

Editat de goldmmbr
Link spre post

Nici vorba, trebuie sa fie prezente, indiferent de motorizare.

Incearca sa faci reclamatie la reprezentanta...poate ai noroc si le comanda - le poti furniza tu codul piesei.

Daca nu, targ Vitan Bucuresti.

Iar ca plase, am eu atat cea care vine pe orizontala cat si cea care vine pe verticala. Din proprie experienta :

- nu o recomand pe cea orizontala - ea a fost gandita sa fie folosita fara a fi prezenta o tavita in portbagaj, deci direct pe mocheta/placajul portbagajului. In momentul in care ai tavita, desi exista decupaje pe ea, nu poti sa o fixezi/ancorezi corect in ancorele ce sunt pe buza din spate, sub mocheta. Tavita practic ridica nivelul suplimentar si face plasa sa fie foarte tensionata.

- legat de cea verticala, cam 50-50. Da si nu prea o recomand. Teoretic, ancorele care trebuiesc folosite sunt cele din interiorul portbagajului, de deasupra mochetei. Nasol e ca iti imparte cumva portbagajul, il sectioneaza sa zicem asa. Personal, am gasit o solutie prin ancorarea plasei pe spatele banchetei din spate - am folosit ancorele ISOFIX pentru partea de jos iar pentru partea de sus, am folosit ancorele mobile ce le primesti la pachet, care se folosesc impreuna cu suruburile de pe protectia de plastic a amortizoarelor spate.

Cel mai bine ar fi tavita aia pe care am recomandat-o - foarte maleabila, usor de curatat ( scoti doar covorasul, nu intreaga tava ), ancorele deja existente pe ea.

Link spre post
  • 2 weeks later...

Am vorbit la reprezentanta. Mi s-a spus ca asa se livreaza Duster 2, fara acele ochiuri. 

O sa merg in showroom sa vad o masina de acolo.

Link spre post

Daca o ajuns sa scoata si acele ochiuri, nu pot sa zic decat RUSINE DACIA.

Iti garantez, masinile se livrau cu acele ochiuri - drept dovada, la plasele respective ti se specifica clar ca o fixezi de ancorele respective din poze. Daca ele nu mai exista, cum poti folosi accesoriul ?! La ce sa-l vinzi daca el e inutilizabil ?!

Pe zi ce trece, ma bucur din ce in ce mai mult pentru faptul ca am luat o masina fix din primele loturi - nu lipseste nimic de pe ea gen sertar pasager, senzor ploaie si lumini in parbriz, ancore in portbagaj si lista continua...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...