Sari la conținut

jante Dacia Duster Unique chrome & black

Postări Recomandate

Sunt mai usoare si arata mai bine, cam asta ar fi in 2 cuvinte, deasemenea sunt pt vehicule offroad

Mai usoare... cu cate sute de grame? Cat despre "arata mai bine" eu am multe rezerve (parerea mea!). dar un lucru e sigur, nu pot fi mai usoare si, in acelasi timp, si pentru vehicule Offroad!

Oricum, mie nu-mi plac deloc cum dau pe Dusterele din imagini.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 weeks later...
  • Răspunsuri 44
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Mara vei avea roata impinsa inafara prea mult. Eu mi-am pus jenti cu ET +30 si 7J. Dusterul are ET de +50 si 6.5J. Eu acum sunt chiar la limita. Anvelopele nu ies de sub curbura aripii, dar la nivel c

Posted Images

Pentru off-road ar da mai bine negre pentru ca cele cromate trebuie sa le ai in permanenta curate sa arate bine, in schimb negru..e culoare universala, merge cu orice.

Iar in off-road, clar jante de tabla. Daca o strambi, cu cateva ciocane e la loc, aluminiul daca e spart...

Link spre post

De aratat mai bine sau mai rau e o chestie foarte subiectiva.

Mie mi se par mai bune decat cele cu care vine Dacia Duster pentru ca conul de fixare merge doar spre interior si e mai putin probabil ca tabla sa loveasca diverse obstacole. Insa mi se pare complet aiurea capacul ala din mijloc care cred ca risca sa zboare la un impact. :)

Personal nu imi place deloc negrul ca se vede imediat noroiul si se incinge la soare. Cred ca mai important e rezistenta izolarii tablei decat culoarea.

Unde ai gasit si care sunt preturile?

Link spre post
  • 1 month later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...