Sari la conținut

Postări Recomandate

da, din cate stiu eu mai atenueaza din zgomotul motorului...

daca are si vreo comanda electrica, tare insa m-ar tenta sa leg un rezonator ca asta pe o iesire amplificata de la sistemul audio pe canalul de bass & woofer si sa vedem ce iese :lol:

(cu o siguranta si cu un intrerupator in serie...of course)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 8 months later...

Nu vreau sa stric micile veleitati comerciale ale nimanui, de acea postez la modificari.

Azi am facut programare la Dacia Service Feleac pentru maruntisuri, zgomote, becuri; ma pregatesc pentru un drum mai lung. Printre altele am solicitat schimbarea consolei de comenzi clima cu una noua de la Logan 2. Am fost refuzat, telefonic motivindu-se ca risc pierderea garantiei. Asa ca prefer sa stau cu consola veche pe masina si cea noua in sertar cit tine garantia. Amanunte miine.

Pace!

Link spre post

Mie la service mi-au spus ca nu se pierde garantia decat daca intervii cu modificari pe instalatia electrica, iar aici nu e cazul pentru ca e plug and play - scoti o mufa si o bagi inapoi.

Cand am avut eu masina in service nu a bagat nimeni in seama modificarile de la masina mea.

Poti, in caz de defectiune (Doamne fereste) sa o montezi la loc pe cea veche. Operatiunea de schimbare nu dureaza mai mult de 10 minute.

Link spre post

Am modificat eu si pus tot felu de acareturi pe instalatie : proiectoarele de plafon cu aprindere separata si de pe faza lunga , alimentare troliu , alimentare statie de amplificare , player pus pe direct fara contactu masini , alarma etc si nu a zis nici draq nimic la service nu stiu cum voua va spus asa ceva la service. Atata timp cat nu modifici si adaugi in instalatia masini alti consumatori nu au dc sa se lege de voi ca ei pus pe baterie alti consumatori. Mai pe scurt daca nu ai taiat un fir din instalatia masinii masina este in garantie (desi eu am taiat cateva :))) si tot este in garantie )

Link spre post

Pai l' egea-i lege ' pe Feleac. De inteles ca se foloseste orice posibilitate sa te sunteze cu garantia. Asa ca nu risc deocamdata.

De altfel au fost baieti de treaba,

Reclamatii:

- impresie de ralanti scazut si zdranganit plasticsau tevi la ralanti in anumite pozitii

solutia: acolo nu a facut si/sau cit a facut ' pozitia normala a barierei ', de altfel au ridicat-o si au verificat tot ce putea sa zdrangane pe dedesubt

- citeodata scirtiit de pedala de ambreiaj

s-a rezolvat, am vazut muncitorul cu spray-ul in mina

- la panoul de comanda climatizare, intrerupatorul dezaburizarii lunetei spate nu arde beculetul din interior la actionare ( ca la clima ) , martorul fiind pe ceasul din bord

s-a verificat cu tipologia de la fabrica, aceasta serie asa este fara bec martor in buton.

Aici ma mai gindesc sa continui sau nu investigatia, oricum dupa ce ies din garantie schimb panoul de comanda.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...