Sari la conținut

Un nou membru cu Duster Avantaj

Postări Recomandate

• Răspunsuri 183
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Duster SL Avantaj TCE ECO-G 100 (4x2) după 5000 km (2 luni si 10 zile de la achiziție) Într-o postare anterioară spuneam că voi pleca în vacanță și voi reveni cu detalii despre cum se comportă ac

Salutare  Cum se prezintă Duster TCE ECO-G 100  după un an si jumatate de la achizitie si 28000 km ? Garantii:  - înlocuit senzorul buclucaș (GPL) cu care multi din posesorii aceleiași

DE CE AM LUAT DUSTER ? Cel puțin în teorie, orice mașină nouă creează puține probleme spre deloc în primii 4-5 ani, bineînțeles, în funcție și de stilul de condus, calitatea drumurilor și nr. de

Posted Images

Corect spus! Nu am vrut să ”sune” chiar așa, dar, am recitit postarea și e adevărat, cam așa pare, însă, am scris cele anterioare pentru toti cei care sunt eventual interesati de felul cum și-au pus problema și alte persoane in momentul în care au decis să cumpere o astfel de mașină - cam asta a fost ideea mea, desi nu a iesit prea bine, recunosc. 

Editat de Mak
NU CITA ULTIMUL MESAJ!
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

A iesit foarte bine.din pacate e inutil.cine ia Duster stie de ce.pe restul ..n ai cu cine,:)

Sa te bucuri de masinA.

Link spre post

Multmesc! Drumuri multe și bune,  îți urez, la rândul meu! 

Partea bună (dacă e să o numim așa) ar fi că ai scăpat/trecut deja de momentul cand ai vazut prima zgarietura pe masina noua - practic nici un posesor de masina noua nu ”scapă” de acea zi în care o gaseste zgâriata pentru prima data. Daca nu este ceva grav, se poate polisa, ori,  treci cu vederea pana se aduna mai multe ca sa merite, cat de cat, vizita la tinichigiu/vopsitor. 

Pe mine ma linisteste un pic gandul ca, dupa ce m-am mutat ”pe pamant” (la casa) de curand (recomand si altora - am luat o casa noua- 4 camere, la preț de apartament cu 3 camere dintr-un bloc din Bucuresti) , am 3 locuri de parcare (!!!) ... doar ale mele :) - fara sa stau la coada in fiecare an sa-mi rezerv locul, pe care mai dau si ceva bani si pe care il pot gasi ocupat din cand in cand de cineva care nu a lasat macar nr. de tel. in parbriz, sau din care ies si intru cu greutate din diferite motive (strada ingusta samd) . Apropo de asta - dezvoltatorul vinde in prezent aceleasi case pe care am dat 81500E, cu 96000 E - ia uite de unde mi-au ”iesit” cei 14000 E pentru Duster :). Ideea e ca am 3 locuri de parcare destul de ferite de eventuale evenimente neplăcute gen zgarieturi - ramane, insa, ce se intamplă când intru in ”jungla” orășenească bucuresteană - chiar asa, acum am scapat oarecum si de grija bordurilor nesimtit de inalte din parcari, datorita Duster-ului. 

Toate bune!

Editat de Mak
NU CITA ULTIMUL MESAJ!
Link spre post

Nu e rău in cazul asta oricum așa însă o las cu zgârietură si așa o sa o dau ce ma stresa era volanul dar am cumpărat ieri unul de piele si urmează sa îl pun …..din reprezentanta nu am reușit sa adaug opțiunea asta …..mașina fiind deja fabricata…

389D3B45-6862-4CC5-B09C-0CC5FD2C5D60.jpeg

Sus la munte  

Link spre post
Acum 8 minute, Nemo a spus:

Nu e rău in cazul asta oricum așa însă o las cu zgârietură si așa o sa o dau ce ma stresa era volanul dar am cumpărat ieri unul de piele si urmează sa îl pun …..din reprezentanta nu am reușit sa adaug opțiunea asta …..mașina fiind deja fabricata…

389D3B45-6862-4CC5-B09C-0CC5FD2C5D60.jpeg

Sus la munte  

Arata excelent si alb! Doar că este mai pretențioasă la murdărie. 

Gri-ul meu, se spune că este ”culoarea” puturoșilor - o speli când îmi aduci aminte - ține mai ”ascunsa” murdaria :) 

La alb s-ar potrivi, cred eu, bandourile alea negre pe usi si protectiile la aripi - am vazut si mi s-a parut ca dă bine. În afara de aspect mai intervine si partea de protectie (mai ales in parcari inghesuite cand un neatent, deschide larg portiera la Golful din ...  1999 (aici sunt rautacios dar ... stim noi bine, de ce spun asta).

S-o stapanesti sanatos! 

Link spre post
Acum 7 ore, Nemo a spus:
Acum 18 ore, Sa1fire a spus:

Salut, Covoras ptr portbagaj am luat de aici : WWW.ALEMARAUTO.RO….. am ales varianta la 75 de lei. Deoarece aveam nevoie agatatoarele ptr plasa sa nu fie acoperite după ce l-am primit am văzut ca ninse merita sa cumpăr altul calitatea e buna :)

Expand  

Acum 4 minute, Sa1fire a spus:

Arata excelent si alb! Doar că este mai pretențioasă la murdărie. 

Gri-ul meu, se spune că este ”culoarea” puturoșilor - o speli când îmi aduci aminte - ține mai ”ascunsa” murdaria :) 

La alb s-ar potrivi, cred eu, bandourile alea negre pe usi si protectiile la aripi - am vazut si mi s-a parut ca dă bine. În afara de aspect mai intervine si partea de protectie (mai ales in parcari inghesuite cand un neatent, deschide larg portiera la Golful din ...  1999 (aici sunt rautacios dar ... stim noi bine, de ce spun asta).

S-o stapanesti sanatos! 

Multumesc :) dacă era după mine sa aleg culoarea alegeam alta dar nu era nimic pe stoc….

Link spre post
  • Sa1fire locked și unlocked this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...