Sari la conținut

Vand Leduri SMD pozitie, plafoniera, etc foarte IEFTIN

Postări Recomandate

• 1 month later...
  • Răspunsuri 44
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

Intreb aici pe cei care ati schimbat deja becurile de la plafoniera cu leduri daca ati observat ca dupa ce se sting ledurile sunt inca alimentate la o tensiune mai mica?

Eu am montat plafoniera cu trei leduri si vad ca nu se sting de tot. Daca pun un bec la locasul din mijloc se sting, daca las fara bec sau led locasul celelalte iar raman aprinse. Aveti idee de ce?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...

Intreb aici pe cei care ati schimbat deja becurile de la plafoniera cu leduri daca ati observat ca dupa ce se sting ledurile sunt inca alimentate la o tensiune mai mica?

Eu am montat plafoniera cu trei leduri si vad ca nu se sting de tot. Daca pun un bec la locasul din mijloc se sting, daca las fara bec sau led locasul celelalte iar raman aprinse. Aveti idee de ce?

Ele raman foarte putin aprinse pentru ca au consum mic de energie si pe circuit mai ramane un curent mic, oricum nu merg continuu, dupa ce inchizi masina la cateva minute se sting de tot. Ca sa nu ramana deloc aprinse iti trebuie canbus (alea au consum apropiat de becurile normale, deci se comporta ca becurile normale).

OFERTA:

Banda 6 SMD-uri = 8 lei

Banda 9 SMD-uri = 11 lei

Banda 18 SMD-uri = 20 lei

Se pot folosi pentur iluminare la picioare, portbagaj sau oriunde le puteti alimenta cu 12V.

Detalii pe PM.

mod2m.jpg

mod3m.jpg

mod6m.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...