Sari la conținut

Bee / Albinutza


Postări Recomandate

Poze cu husele pot să pun doar în weekend, dacă nu ți-e târziu atunci.

Codul de produs este: 8201701571 Huse pentru scaunele din față și spate cu tetiere spate - Banchetă 1/3 - 2/3 - Volan pe partea stângă. Asta s-a potrivit la mine, trebuie să vezi dacă ai la fel bancheta spate. Oricum le găsești la accesorii pe dacia.ro.

Legat de soluția ta cu stația, aș vrea totuși să am cât de cât acces în mers la stație (chiar dacă e lăsată implicit pe volum maxim și squelch automat). Dacă trebuie să trec pe alt canal, pot să îmi bag mâna printre picioarele nevestei B-) și să am acces la butoane sau o pun pe ea să facă chestia asta. Dacă stația e în spate, nu am cum să apăs butoanele decât dacă trag pe dreapta... O să am legat și un difuzor extern scos afară undeva, să nu se audă ca din butoi din difuzorul intern al stației.

Și eu i-am luat o antenă cu talpă magnetică, pe care o voi băga în spate la picioare când nu o folosesc. Dacă tot am geamuri fumurii din fabrică, nu mă mai chinui să o ascund în portbagaj.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 21
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

No hai să vă prezint și eu noua mea achiziție. Este vorba despre un Duster SL Orange, TCe 150 4WD, culoarea Orange Atacama (de aici i se trage și porecla de "Albinuța") Am luat-o prin programul

Actualizare de topic... 1. În sfârșit am terminat cu înmatricularea, am numerele negre și toate actele. Am scăpat de emoții cu prostia asta cu înmatricularea obligatorie până la sfârșitul anului

@Mak: am vrut să fie culoarea originală, de aceea am ales folia transparentă. @foxbat: da. Sper să își dovedească utilitatea în timp, să își merite banii ăștia mulți. Știu că puteam să o vopsesc

Posted Images

Nu e graba cu pozele - cand ai timp.

Exista microfon cu bluetooth care iti permite controlul aproape total al statiei, dar costa ceva ( trebuie microfonul + emitatorul care intra in statie ).

Iar antena daca are undeva pana in 150 cm, incape pe lung in portbagaj, in spate. Daca ai si tavita de portbagaj, poti baga talpa intre mocheta de pe peretele lateral si ea, sa stea fixa/sa nu fuga la accelerari/decelerari bruste.

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

1. Revin cu pozele promise. În realitate husele sunt negre sau cel puțin de un gri foarte închis, în poze au ieșit mai decolorate din cauza blițului telefonului.

2. În altă ordine de idei, văd că ceara de protecție cu care am dat pe dedesubt și pe la roți rezistă și la jetul de apă de la pistolul de la spălătorie (am spălat-o ieri și am testat). Îmi făceam probleme că nu va rezista fiind din tub de spray, nu din aceea profesională aplicată cu pistolul, dar s-a întărit ok (și totuși e elastică) și rezistă.

3. Legat de sertarul de depozitare, mă poate ajuta cineva cu un cod sau măcar cu o denumire oficială la "diblurile" (impropriu spus) sau piulițele care se introduc în caroserie și în care ar trebui să se prindă cele 2 șuruburi care țin sertarul de depozitare? Nu găsesc nicăieri pe net nici măcar o denumire oficială să le comand, nici cei de la reprezentanță nu știu. Atașez și 2 poze, capturate din filmulețul de pe youtube de unde m-am inspirat, al neamțului care pune o grămadă de tutoriale despre Duster (https://www.youtube.com/watch?v=cjAPpSn61ro - de la minutul 1:54).

Treaba e simplă: aceste 2 "dibluri" au pe exterior profil hexagonal, care intră la fix în găurile deja făcute din podeaua mașinii, iar pe interior au filet, în care ar trebui să intre cele 2 șuruburi care țin sertarul și probabil că la înșurubare se umflă ca diblurile și așa se blochează în caroserie.

 

husa1.jpg

husa2.jpg

husa3.jpg

husa4.jpg

prindere_sertar1.jpg

prindere_sertar2.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 weeks later...

Actualizare de topic... B-)

1. În sfârșit am terminat cu înmatricularea, am numerele negre și toate actele. Am scăpat de emoții cu prostia asta cu înmatricularea obligatorie până la sfârșitul anului.

2. Cu piulița lu' pește n-am rezolvat nimic, tot aștept răspuns de la reprezentanță dar încă nimic, deci sertarul stă frumos nemontat și împachetat în folie. Am cumpărat de la un magazin ceva asemănător, dar nu se prinde în găurile hexagonale, așa că mai aștept.

3. Mașina a primit câte o donație de Crăciun de la celelalte mașini ale mele (de pe una am luat barele transversale și de pe cealaltă portbagajul de plafon). Am pus și niște poze. Acum arată și mai a mașină de aventură și am loc să-mi pun toate prostiile...

4. Cel mai important, a primit și o mascotă, dacă tot are numele de Albinuța...:bug:

WP_20201220_14_50_52_Pro.jpg

WP_20201220_14_50_58_Pro.jpg

WP_20201220_14_51_08_Pro.jpg

WP_20201220_14_51_14_Pro.jpg

WP_20201220_14_51_24_Pro.jpg

WP_20201220_14_51_37_Pro.jpg

mascota.jpg

  • Like 4
  • Haha 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...