Sari la conținut

TCe 100 GPL Beige Dune

Postări Recomandate

Sau un prieten avocat cu care sa fac un contract de asistenta juridica de vreo 15.000 de euro, sa ii actionez in instanta si sa le cer si cheltuieli de judecata. 

Atunci sigur s-ar trezi din nesimtire :evil:.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 69
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Va salut! Astazi a ajuns acasa . Duster TCe 100 GPL nou-nout, 2x4, varianta Comfort plus Media Nav si senzori de parcare acustici, cu 5 km la bord. Desi suntem in faza in care "ne cunoastem, ne i

Astazi, dupa fix o saptamana de la data reclamatiei la ANPC, am fost sunat sa imi ridic de la dealer roata de rezerva plus cric si cheie de roti. Avand in vedere ca desi am insistat sa semnez u

Ne legăm = Cine a fabricat mașina? Cine ți-a dat gestul comercial? Orice mașină fabricată de Dacia, mai ales după 2012, are dosar electronic (pe bază de VIN) în care apar toate interven

Posted Images

Tu plângi după o roată de rezervă inexistentă pe configurația ta (e dreptul tău să o ceri până în pânzele albe), dar cei care nu au primit cornering (iluminare statică în viraj) deși era trecută în specificații și factură ce să mai zică/facă - răspuns oficial e greșeală și nu constitue obligație contractuală.

Link spre post

Nu plang si nici nu stau in ea. Nici macar nu e vreo mare valoare.

Nu stiu ce zic altii, eu vorbesc strict in dreptul meu. Si vorbesc doar de un principiu si de respect fata de client, indiferent ca e vorba de un leu sau de un milion. Sunt convins ca se gaseste usor o rezerva noua din dezmembrari cu 2-300 lei.

Cei de la Vocea clientului mi-au dat toate asigurarile ca au ridicat problema la superiorii lor si ca urmeaza sa se rezolve in maxim 30 de zile. Mai mult decat atat, au solicitat prin e-mail dealerului de la care am cumparat masina sa le comunice pretul pentru roata de rezerva, cric si cheie de roti. De ce toata aceasta neseriozitate si lipsa de respect fata de client?

Arunca un ochi aici:

https://vanzari.dacia.ro/exploreaza-gama.html?price[from]=5000&price[to]=22000&model=277&tip_combustibil=492&tip_cutie_de_viteze=260&aer_condi_ionat=242

Sunt 58 de Dustere TCe 100 GPL si toate au in dotare roata de rezerva. E trecuta in specificatii la 58 de masini din 58? Este. E o greseala care se repeta de 58 de ori? Sunt convins ca nu.

De ce crezi ca nu zic nimic rau despre dealerul prin care am cumparat masina? Pentru ca relatia noastra comerciala a fost una foarte OK, bazata pe profesionalism, seriozitate si respect. De ce crezi ca nu zic nimic rau despre masina? Pentru ca masina este exact asa cum stiam ca trebuie sa fie si pentru ca sunt multumit de ea. De ce crezi ca nu sunt multumit de serviciul de relatii cu clientii? Pentru ca ma aburesc, promit lucruri si nu se tin de cuvant si ma plimba cu vorba. Intr-un cuvant, ma simt luat de prost. Si daca peste valoarea materiala intrinseca pot sa trec fara probleme, pentru principiul asta, nu.

Scuze daca vi se pare ca sunt prea vehement, dar am vrut sa ma fac foarte bine inteles.

Link spre post

Având în vedere că specificațiile sunt copy-paste (doar nu crezi că scrie cineva același text de 58 de ori) e suficient ca primul text să fie greșit și se propagă eroarea.

Chiar sunt curios, dacă se va rezolva (primești roată).

Link spre post

Nu vreau sa intru in polemica, dar nu e copy-paste. Asa cum am mai scris, cand am dat eu comanda erau disponibile 18 masini, si doar la 2 din acestea era trecuta roata de rezerva.

Link spre post

Ca o pura curiozitate, sa spunem ca iti dau roata de rezerva. Unde o poti pune in masina ? Din cate stiu, fiind GPL, rezervorul este pus in locul rotii de rezerva, sub masina. Ai loc in interior, sub podeaua portbagajului ? 

Link spre post

Poate isi asuma la anumite drumuri sa o puna in masina, unde ii gaseste locul in portbagaj.

ANPC dupa trecerea celor 30 de zile de gratie si in 5 zile esti rezolvat si pupat pe ghiul.

Eventual, daca nu ai deja revizii gratuite, ar putea sa iti ofere una.

Altfel, daca nu dau roata, iti pot pune un carlig de remorcare sau alt accesoriu din lista, disponibil la dealeri (daca roata aia e mai greu de oferit)

Un prieten s-a dus la un dealer sa i monteze senzori de parcare la logan nou. Cand s-a intors sa ia masina, in loc de senzori avea montat carlig... 

Le a zis ca el are nevoie de senzori si nu de carlig, plus ca montarea carligului a insemnat si niste gauri cu care el ar ramane daca dau jos carligul. 

Rezolvarea: senzorii costau 400 lei cu montaj, carligul 600 lei doar piesele, a dat 1100 lei sau 1000 pe toate, efectiv a ramas cu manopera gratuita la carlig.

l.e. nu vad ce au in plus acele oferte d costa mai mult decat 12 442 eur, cat este oferta actuala promovata la TV si internet. De ce costa 12 6xy ?

Editat de Rue
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...