Sari la conținut

Intalnirea Nationala a Dusteristilor, editia II, feb 2012

In ce localitate sa organizam Intalnirea Nationala din februarie 2012?  

22 membri au votat

1. 1. In ce localitate sa organizam Intalnirea Nationala din februarie 2012?

• Bran-Moeciu
      9
    • Lepsa
      2
    • Paltinis
      0
    • Bolboci
      11

Postări Recomandate

Asa cum am promis, incepem din timp sa ne ocupam de urmatoarea Intalnire Nationala a Dusteristilor din Romania!

Primul pas este sa facem un sondaj de opinie prin care sa vedem care e luna cea mai potrivita pentru aceasta: ianuarie sau februarie 2012?

de ce aceste doua optiuni? pentru ca decembrie e o luna foarte "ocupata" pentru toti (familie, intalniri la firme, etc) si, daca ne dorim sa ne "jucam" cu Dusterele prin zapada, cred ca in ianuarie si februarie o vom avea, cel putin in regiunile de munte...

deci, deschidem chestionarul!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 315
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

in ianuarie mai suntem si "sleitzi" atat fizic cat si "financiar" dupa Sarbatorile de Iarna de abia incheiate...

dar, "vox populi vox dei!" asteptam sa vedem parerile tuturor celor interesati sa participe si voturile lor!

Link spre post
Eu propun undeva la sfarsitul lui Ianuarie-inceputul lui Februarie.

Daca insa nu ninge (sunt ani ca acestia) propun sa "pandim" cand ninge si sa facem ieseala dupa aceea, pe zapada.

Intrebarea insa este unde o facem? Aici eu propun urmatoarele:

-Lepsa (Vrancea)

-Balvanyos

-Cheia-Muntele Rosu

-Zona Fagaras-Avrig

Lucian,

nu e deloc simplu sa organizam o Intalnire Nationala.

gandeste-te ca oamenii isi fac program de week-end-uri din timp. nu poti sa schimbi programul unui numar mare de oameni de la o saptamana la alta...

in acelasi timp, la un numar mare de participanti nu e usor sa gasesti "peste noapte" locatia cu tot ce trebuie (cazare, restaurant, diverse facilitati, etc).

deci, eu consider ca nu putem "pandi" zapada si apoi repede sa ne organizam.... trebuie stabilit din timp cand va avea loc (cu minim 2-3 luni inainte) ca sa punem apoi la punct toate celelalte aspecte.

in legatura cu locatia, dupa ce stabilim luna (data exacta cred ca se poate "bate in cuie" dupa ce avem si locatia), vom supune forumistilor dornici sa participe mai multe variante pe care sa voteze.

Propunerile tale sunt binevenite si interesante.

trebuie, insa, sa tinem cont si de ponderea participantilor din punct de vedere al domiciliului acestora si locatia sa fie mai aproape de zona geografica de unde sunt majoritatea participantilor.

de aceea un chestionar cu 3-4 locatii divers "imprastiate" pe zona centrala a tarii va fi binevenit si raspunsurile relevante, zic eu.

Link spre post
  • 2 weeks later...
Asa cum am promis, incepem din timp sa ne ocupam de urmatoarea Intalnire Nationala a Dusteristilor din Romania!

Primul pas este sa facem un sondaj de opinie prin care sa vedem care e luna cea mai potrivita pentru aceasta: ianuarie sau februarie 2012?

de ce aceste doua optiuni? pentru ca decembrie e o luna foarte "ocupata" pentru toti (familie, intalniri la firme, etc) si, daca ne dorim sa ne "jucam" cu Dusterele prin zapada, cred ca in ianuarie si februarie o vom avea, cel putin in regiunile de munte...

deci, deschidem chestionarul!

Salut!

Votez pentru februarie, sper sa avem parte de zapada.

Offtopic: Cu tine m-am intersectat azi in jurul pranzului la Ciurel?

Link spre post

Salut

in primul rand, ma bucur ca se doreste organizarea celei de-a doua intalnire. Din pacate la prima, am lipsit din cauza unor aspecte pe ultima suta de metrii. ;) Sper ca de aceasta data sa nu mai intervina nimic. Pentru mine este egal - ianuarie/februarie. Unde se aduna voturi mai multe, va rog sa mai plusati cu unu'.

Sa ne auzim cu bine,

N>

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...