Sari la conținut

Suport pentru smathphone Duster 2009-2019 caree nu afecteaza gurile de ventilatie

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Acesta este un suport care se monteaza in spatele gurilor de ventilatie si are si wireless charging. Folositi codul DCT2019 pentru o reducere de 10%.  

La mine spatula a venit neagra si arata altfel decat cea din pozele de pe site. E dintr-un plastic foarte moale si pare de unica folosinta. In fine, si-a facut treaba, se foloseste doar pentru declips

Este valabil codul, am introdus eu in cos un suport Gravity + unealta respectiva si cand am introdus codul sa facut reducerea. Nu am finalizat inca tranzactia deoarece nu stiu cum sa fac sa vina uneal

Posted Images

Nu-mi place deloc culoarea respectiva, prefer oricare alta culoare. As fi vrut rosie sa nu ma deochi cand ma voi lauda cu suportul respectiv. :thumbsup: :lol: :hug: :yes: :drool:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La mine spatula a venit neagra si arata altfel decat cea din pozele de pe site. E dintr-un plastic foarte moale si pare de unica folosinta. In fine, si-a facut treaba, se foloseste doar pentru declipsat partea superioara a aeratoarelor. Restul e pe baza de curaj si forta. Asta nu spune nimeni in filmele de prezentare. Pana sa ma prind, mi-am belit doua degete. Dupa care am demontat usor toate aeratoarele si le-am curatat de frunze.

Am instalat suportul de telefon si parca e de-acolo. Nu regret deloc alegerea, e cea mai buna varianta din punctul meu de vedere, astfel ca am renuntat (sper eu definitiv) la ventuza din parbriz.

Suport tel.jpg

Editat de Stef13
Link spre post

Atentie, la gravity nu poti sa-l rotesti 90 grade.

M-am hotarat sa dau comanda de unul magnetic dar astept sa-mi intre salariu in cont.

:drool: :-D :whistle:

Editat de Leutzul
Link spre post

Cu android auto, nici nu am nevoie. Singurul motive pentru care as vrea sa il tin pe orizontala ar fi Waze.. si asta merge direct pe MediaNav.
Mie imi intra salariul pe 10 :D

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...