Sari la conținut

Parere Duster cu GPL din fabrica

Postări Recomandate

Ca sa mai descretim un pic fruntile :)

In premiera de cand am pus GPL. Am campat in week-endul trecut langa salvamont Pestera (multumiri baietilor pentru amabilitate !) . De acolo am facut o plimbare pana la Refugiul Batrana si retur, cam 5 ore si ceva. La intoarcere am pregatit dustericiul pentru noapte. Dupa cum se vede in imagine se doarme excelent in masina, roata de rezerva am relocat-o pe scaunul din fata. Incape la fix, ai disponibile si treptele 1-2 in caz de urs...Seara s-a facut frig, asa ca am dat drumu la aragaz. Adica la motor. Super-fain, nu se simte nici cel mai mic miros afara. Dusterul este o masina excelenta. Mai ales pe GPL :) .

20190720_142517.jpg

67424841_2261325443905135_7146428042666049536_o.jpg

20190720_143047.jpg

Editat de taviro
  • Like 3
  • Mulțumesc! 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 79
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ca sa mai descretim un pic fruntile .  In premiera de cand am pus GPL. Am campat in week-endul trecut langa salvamont Pestera (multumiri baietilor pentru amabilitate !) . De acolo am facut o pl

Diverse configuratii pentru dormit in masina. Langa Poienari, in locul de picnic/campare amenajat "dupa toate standardele europene..."  unde a venit ursul peste noi la 12 noaptea a fost mai mult decat

@t0rquemada, esti de destul de mult timp cu noi pe forum, respect foarte mult faptul ca te implici si ajuti de destul de mult timp membri de aici, asa ca am pretentii de la tine cu privire la respecta

Posted Images

@Stef13 Discuțiile erau despre motorizările la care se poate adapta un sistem de alimentare cu GPL.

În general șoferii discută între ei despre consumuri, nr. de km parcurși, etc.

Care este necazul și deranjul că am dat un exemplu despre fiabilitatea unui motor?

În postarea din 23.07.2019 am specificat cam câți km parcurg anual.

Ultima mașină am călărit-o peste 130.000 km.

Cu actuala 83.000 km în trei ani și jumătate.

Ce anume mai vrei să știi? Hai că spun tot.

Link spre post

Concediu 7 zile -1936 Km.

1936 Km parcurși cu 173,5 litri GPL.

Consumul la suta de km: 8,96 litrii.

Aer condiționat  + lada frigorifică alimentată permanent în timpul deplasării.

Dacă ne planificăm distanțele și alimentările la stațiile GPL în funcție de distanțele ce urmează să le parcurgem - putem să  mergem mult și economic.

Cu alte cuvinte: am știut exact stațiile GPL la care urma să alimentez (nu conta că rezervorul era pe jumătate plin).

Ex: plin la Iași - plin la Gura Humorului - următoarea alimentare la LUKOIL Baia Mare.

-plin la Petrom Oradea - următoarea alimentare la LUKOIL Vatra Dornei.

Link spre post

Chiar daca unii au deviat de la titlul topicului eu nu ma supar. Am vazut toate parererile si pro si contra si in final m-am hotarat sa cumpar un ,,bulgar''.

Duster Comfort SCe 115 CP 4x2 S&S LPG BVM6

Duster BG.jpg

Editat de Leutzul
Link spre post

Am spus că am hălăduit prin aproape toată România și pot spune că încă nu am văzut mașini cu sigla Dacia pe platformă pentru a fi duse pentru service.

Afirmația ta despre faptul că îți dorești o motorizare cât mai simplă, cu cât mai puține accesorii electronice, a fost agreată de propria mea persoană.

În momentul de față circul cu un Sandero Stepway și îmi doresc un Duster cu caracteristicele specificate în semnătură.

Momentan circul cu succes cu ceea ce am. 

Dar cu această mașină am colindat drumuri forestiere și accidentate din Apuseni și din Bucovina, unde mulți nu ar fi băgat nici carul cu boi.

Transfăgărășanul, Transalpina, Cheile Bicazului, Transrarăul au fost drumuri dulci  și cu adrenalină pe măsură.

Drumurile dure reprezintă întotdeauna o provocare.

În plină vară am pus lanțurile  pe roțile din față și am urcat până la Cabana Giumalău.

Sus era un nene cu un Suzuki 4x4 care m-a întrebat pe care drum alternativ am ajuns acolo sus.

Cred că comentariile sunt de prisos.

Succes în tot ceea ce intenționezi să faci!

De ce nu optezi totuși pentru 4x4?

• Like 1
  • Mulțumesc! 1
Link spre post

Felicitări Tavi!

Bucuriile sun imense dacă ai o mașină potrivită pentru călătorii frumoase.

Sincer să fiu ... te invidiez.

• Like 1
  • Mulțumesc! 1
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...