Sari la conținut

Postări Recomandate

Astazi am primit informatia ca masina mea ar intra in fabricatie pe data de 8 iulie si ca abia atunci mi se va comunica data cand va fi livrata.

Oare cat dureaza fabricarea unui Duster? Am sanse sa iasa din fabrica inainte de perioada de concedii a fabricii Dacia?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 713
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Evident ca sunt si mai putin "dotate", depinde de fiecare la ce functii e dispus sa renunte. De aia Dacia, ca toti producatorii auto, ofera mai multe nivele de echipare, cu speranta ca o sa-si gaseasc

Mort sau nu, măcar e organizat. Sau se încearcă să fie. La povești, în alt topic, pe alt forum sau pe Facebook. Sunt eu sătul de câte discuții și păreri mai mult decât subiective se tot reia

Si eu urmeaza luna asta sa dau comanda de inca un Duster, dar eu o sa merg pe 1.33 TCe de 150 CP, cu 4x4. La pret nu e chiar asa de mare diferenta, sunt 550 de euro in plus fata de diesel, care inseam

Posted Images

Face in jur de 24 de ore pe linie... dar hai sa zicem 2, 3 zile (ca mai au una alta de verificat / testat).

Pe urma, conteaza cand o programeaza pentru livrare :-)

Link spre post
La 04.07.2019 la 12:32, Zirius a spus:

Astazi am primit informatia ca masina mea ar intra in fabricatie pe data de 8 iulie si ca abia atunci mi se va comunica data cand va fi livrata.

Oare cat dureaza fabricarea unui Duster? Am sanse sa iasa din fabrica inainte de perioada de concedii a fabricii Dacia?

Nu-ti face griji Nu vor fi intarzieri de livrare chiar daca se tie ca exportul e prioritar.Sper !Eu am dat comanda in Oct.2018 si doream culoarea Gris Platine ,care exista pe configurator dar nu se mai putea comanda .M-au anuntat dupa doua saptamani ca nu mai pot primi masina pe culoarea ceruta  si au modificat termenul de fabricatie dupa ce am ales alta culoare .Asa am ajuns in saptamana a 5 a din 2019,iesirea din fabricatie.Dar masina a ajuns la Meridian din Str.Turnu Magurele  din sectorul 4 fix la finalul celei de a 5a saptamani.Mentionez ca eu am achizitionat versiunea FULL de la 1,5 Blue Dci 4x4,iar dotarile influenteaza rapiditatea cu care masina iese din fabrica.

Oricum ,bucuria  va fi maxima in clipa cand o vei conduce si vei stii daca a meritat asteptarea!

Editat de Dustermind
Link spre post

Salut,

Se pare ca Dusterul meu va fi livrat la dealer la sfarsitul lunii.

As vrea sa ii pun de la inceput protectii pentru aripi si pentru usi. La dealer coste ~ 2000 ron cu montaj, din cate am inteles.

Cred ca le-as putea monta si singur dar nu am garaj si nu mai am nici rabdare ca pe vremuri...

Ce alternativa mai ieftina am in Bucuresti? Am nevoie de factura pe firma.

Link spre post

Le cumperi tu de la baieti ( ~ 850 - 900 lei ) si ceri doar manopera, sa iesi mai putin. Poate gasesti pe cineva care sa iti dea factura. 

Mai ieftin de atat, nu ai sa gasesti.

Am incercat eu la o multime de magazine de piese,  sa vad pretul pentru kitul de Off-road ( 7711785811 - atentie, e codul pentru varianta cu senzor) si costa ~ 1400-1500 lei. Cu manopera, ajungi tot atat.

Nu iti trebuie garaj, ci doar sa ai putin loc sa poti degresa cum trebuie zonele. Si sa nu te grabesti. In maxim 3-4 ore, eu zic ca e gata, asta daca ai 2 maini stangi.

Montaj bandou 

Montaj protectie usi

Link spre post
  • Mak featured this topic
  • Mak featured și pinned this topic
  • Mak unpinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...