Sari la conținut

Activare funcții Duster 2018

Postări Recomandate

Poti doar cu ajutorul la diagnoza dedicata.

Mergi la cineva competent. Dureaza 5 minute toata treaba.

Vezi poate mai activezi si alte chestii interesante, gen cornering, afisare comenzi climatizare pe ecranul navigatiei samd.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 72
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Atentie, proiectoarele de ceata sunt pentru a fi vazut in conditii de ceata si nu pentru a vedea tu, nu e musai sa iti asigure un flux luminos suplimentar.

Butoanele de încălzire scune cu simboluri albe au leduri pentru iluminare pe timp de noapte, iluminare care nu e cablată la Dacia indiferent de model

Nu poți pune LED pe proiectoare, 99% vei are calculatorul de lumini - au încercat alții pe banii lor

Posted Images

Stiti pe cineva competent in zona Bacau? :D Fix asta as dori si eu (Extreme 2022)  - am discutat cu cineva in zona dar nu poate decat pentru versiunile pana in 2020.

Link spre post
  • 2 months later...

Salutare.

Recent mi-am schimbat dusteru' cu unul din 2019, SL Techroad TCe 150.

Poate sa-mi spuna cineva unde gasesc informatii despre ce functii suplimentare se pot activa si cum pe el?

Multumesc.

Link spre post
  • 1 year later...
  • 1 year later...
  • 3 months later...

Știți cumva dacă Duster ph3 are posibilitatea de a configura în soft prezența unui modul de remorcă?

Întreb fiindcă am tot timpul eroarea în calculatorul UCH - "Circuit semnalizator dreapta / stânga" (citită cu Clip, nu am erori în bord), pe care degeaba o șterg că tot reapare. Ca o paranteză, am avut și erori de "Vedere periferică" și de "ABS/ABR", pe care le-am șters și nu au mai apărut. Tot ca o paranteză, câteodată nu funcționează avertizorul de unghi mort din oglinzi.

Google cel deștept zice că toate aceste erori sunt generate de montajul modulului de remorcă (care apropo, a fost montat în reprezentanță), care fură curent și generează aceste erori în UCH și că pe lângă montarea fizică a modulului trebuia activată în soft "prezența" acestui modul, ca să știe mașina că există modulul de remorcă instalat și să nu mai dea erori.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...