Sari la conținut

Duster 1.5 blue dCi 115 4x2

Postări Recomandate

Acum 19 minute, Stef13 a spus:

La mine 18500 SA. Prima anuala 379 eur. Fara fransiza. Allianz

Ieftin, la mine pt Allianz as avea de platit 633 euro, la mine probabil ca influenteaza mult varsta si orasul de domiciliu.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 101
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Imi cer scuze ca scriu pe topicul colegului, sper sa nu deranjez si poate intereseaza pe cineva. Am un Duster Blue 1.5 DCI, am facut fix 2000 km cu el. De curiozitate la fix 2000 km am umplut rez

Revin cu un update după o săptămână de utilizare, am făcut deja de 1200 km. S-a întâmplat sa alimentez fix la 1000 km, în acest interval am consumat 54 litri de motorină, de unde rezulta un consu

Mulțumesc, imediat ce sunt în putere sa le pun, fac și poze.  Asta e ce mi-a trimis soția mea după ce au sosit. Doar o prima impresie, par ok

Posted Images

• 2 weeks later...

Salutare din nou! 

Mi-a ajuns de doua zile duster ul ?, în cazul meu așteptarea a fost de 7 săptămâni. 

Am făcut deja 500 km, marea majoritate extern, consum mediu afișat 5.1, cu funcția eco in marea parte activată, altfel depășeam f des cele 2500 turații recomandate în perioada de rodaj. 

Am rămas plăcut impresionat de ținuta mașinii la drum și de vizibilitatea oferita de faruri în condiții de noapte/ceață. 

La versiunea 2wd rezervorul de Adblue e de 18 litri, pe când la cea 4wd e de 14.4 litri (conform manualului). Din reprezentanță mi au zis ca un plin de Adblue tine cam 6-7 plinuri de combustibil. Cel mai ieftin adblue la canistra l-am găsit în benzinăriile MOL, aproximativ 5.5 lei/litru. 

Nu am montat deocamdată niciun accesoriul. 

Pentru cei care aveți copii si doriți sa achiziționați un scaun auto, va sfătuiesc sa mergeți prima data la o proba cu mașina. Să va orientați spre scaune care se montează cu spatele la direcția de mers pana la cel puțin 2 ani, dar recomandarea e sa le folosiți cât mai mult și pana la 4-5 ani. Eu am ales modelul Minikid 2.0 de la Axkid, cu prindere în centuri. 

Voi reveni zilele următoare și cu poze. Iar dacă aveți întrebări, va stau la dispoziție.

Link spre post

AdBlue gasesti mult mai ieftin la statiile de alimentare pentru camioane. Un pet de 10litri este in jur de 22-25lei, nu cred ca este cazul la tine neavand consum mare de adblue, dar cu contract poti sa iei si mai ieftin, in jur de 1.2+TVA de la firme specializate. In mod normal adblue se consuma cam 1l la 1000km (cel putin asa e la camion).

Link spre post

Imi cer scuze ca scriu pe topicul colegului, sper sa nu deranjez si poate intereseaza pe cineva.

Am un Duster Blue 1.5 DCI, am facut fix 2000 km cu el. De curiozitate la fix 2000 km am umplut rezervorul de AddBlue (pana in buza), au intrat exact 3 litrii.

Acum concluzia (mea), daca rezervorul de addblue a fost plin din fabrica ar iesi un consum de 1,5l/1000km, rezonabil zic.

Din 2000 km, cam 50%-50% oras-afara orasului.

Un rezervor de 14,4l cat are 4x4 ar trebui rezonabil sa ajunga 8000-9000 km. La 6000 km cred ca o sa ne apara mesajul cu mai aveti 2400 km pana la terminarea addblue-ului. :)

O zi buna sa aveti!

• Like 2
  • Mulțumesc! 1
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...