Sari la conținut

Duster 1.5 blue dCi 115 4x2

Postări Recomandate

• Răspunsuri 101
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Imi cer scuze ca scriu pe topicul colegului, sper sa nu deranjez si poate intereseaza pe cineva. Am un Duster Blue 1.5 DCI, am facut fix 2000 km cu el. De curiozitate la fix 2000 km am umplut rez

Revin cu un update după o săptămână de utilizare, am făcut deja de 1200 km. S-a întâmplat sa alimentez fix la 1000 km, în acest interval am consumat 54 litri de motorină, de unde rezulta un consu

Mulțumesc, imediat ce sunt în putere sa le pun, fac și poze.  Asta e ce mi-a trimis soția mea după ce au sosit. Doar o prima impresie, par ok

Posted Images

2 hours ago, MAK said:

Nu ANPC?

poti sa faci si la anpc, eu la primul caz am facut la anpc, anaf pt frauda fiscala (produsul nu era ceea ce am comandat, si pe langa asta am specificat ca factura era facuta mai mult la misto, fara chitanta) si la IPJ a judetului unde avea firma sediul. dintre toate doar anaful a fost foarte prompt, mai ales ca am specficat categoria de frauda fiscala (factura incompleta si deci nula si lipsa chitantei). Anaful a raspuns in vreo 2 sapt si ceva ca au preluat cazul si au redirectionat si spre IPJul respectiv care nu mi-a raspuns mie dar a executat insa prin ANAF iar dupa inca aproape 3 sapt, m-a contactat un ofiter de seviciu care era impreuna cu sefu magazinului ca sa o dea la pace sa imi dea ce trebuia de prima data. (eu fiind total indreptatit), dupa ce si-a facut datoria magazinul, am renuntat la plangere.

Concluzia: anaf cand aude de frauda fiscala ii scoate si din gaura de sarpe, garantat ca a primit vreo amenda babana si un control fiscal, audit ceva de l-a terminat pe ala si poate l-a facut sa fie un om serios. 

Desi aveam toate documentele necesare si era clar ca am fost nedreptatit, anpcul o tot taragana si am lasat-o balta cu ei, poate asa a fost cazul in judetul respectiv, nu stiu cat de prompti sunt in alte parti, asta e experienta mea. De mentionat ca eu am facut plangerea online la anaf (deci bucuresti) ei au redirectionat la tecuci unde am eu domiciliul fiscal iar cei de la tecuci dupa ce m-au contactat au continuat cu IPJ neamt (unde facusem de mai inainte plangere fara niciun raspuns) Era sa fiu tepuit de 5000 de lei iar in final a iesit totul bine.

Sper ca nu v-am plictisit cu *nuvela* asta :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am deviat de la Duster!

Cele de acum le-am luat de la reprezentanta, au tinut 4 ani si inca ar mai tine exceptie materialul ros pe locul nitului de la pantaloni, spate dreapta. M-am re orientat tot spre ei azi dupa patanie. 

Link spre post

A găsit cineva oferta mai buna la casco decât cele primite de la reprezentanta? 

Mie mi-au făcut o oferta de polița cu 470 euro/an fără franciza. 

Link spre post

Contează în primul rand valoarea de lista a mașinii și apoi celelalte lucruri, la mine valoare parca e 17.000

Prima data aștept sa primesc toate clauzele incluse și excluse din polița casco. Între timp mai caut oferte. 

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...