Sari la conținut

Postări Recomandate

Acum 24 minute, gherundii a spus:

Salut, de unde ai cumparat aparatori pentru aripi si la ce pret? multumesc anticipat!!!

500 RON de pe OLX. Era un baiat din Bucuresti. Cam singurul care vindea separat fata de protectiile usi care nu imi erau de folos. Din pacate nu mai gasesc mesajele de pe olx sa il identific.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 154
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare la toata lumea, Mă alătur si eu comunității odată cu achiziționarea modelului Duster 2018, Confort BLUE 1.5 DCI 115 (cai frumosi ca brajii), cu opțiunile de fabrica adaugate: → Inca

180KMh adică 176Kmh real. Cu volanul de Renault Duster și cu tastă PTT (inexistentă în echiparea ta) aș fi mai atent cu intrările în service pe garanție

vorbiti cu t0rquemada ptr activarea "cornering".

Posted Images

La 6.10.2019 la 21:19, lisandru06 a spus:

→ Mai nou detin cunostinte si soft pentru activare in sfarsit  Cornering (stanga, dreapta + ambele pentru marsalier ), Auto stergatoare pentru ca senzorul era deja prezent, Lumini de zi (Coming Home,Coming Back), Auto Thief protection (se deschide la al doilea impuls si la prima doar se activeaza Coming Home)

Sa inteleg ca asta vei face in regie proprie si nu la reprezentanta sau gresesc?

La 11.1.2020 la 13:58, lisandru06 a spus:

→ Montare folie protectie faruri + folie galbena pe proiectoare pentru o mai buna vizibilitate pe ceata

→ Schimbare becuri proiectoare cu unele Osram H16 Blue vision rezultatul este extrem de bun (poza 3→ dreapta pozei este cu OSRAM)

20191223_202404.jpg

20191223_201957.jpg

Nu inteleg de ce ai mai schimbat becurile din proiectoare daca ai pus folie galbena. Inteleg rolul foliei galbene insa lumina "albastra" nu e buna pentru ceata.

Link spre post
Acum 43 minute, Kidu a spus:

Sa inteleg ca asta vei face in regie proprie si nu la reprezentanta sau gresesc?

Nu inteleg de ce ai mai schimbat becurile din proiectoare daca ai pus folie galbena. Inteleg rolul foliei galbene insa lumina "albastra" nu e buna pentru ceata.

Da, activarile se fac in regie proprie pentru ca la reprezentanta te trimit tot la regia propie a altora :) 

Folia fost pusa inainte sa schimb becurile pentru ceata si cornering (insesizabil la becurile originale). Dupa ce le-am schimbat lumina s-a imbunatatit atat pe ceata cat si la parcare (atunci se vede cel mai bine lumina de la cornering). 

Efectul luminii intradevar este obturat de folie si nu ajuta dar eu nu folosesc proiectoarele pe camp sau etc in mod repetat pentru a ma plange :)

Sper ca este raspunsul pe care il asteptai!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...