Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 33
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ca si experienta iti pot spune ca treaba cu in 2 saptamani avem VIN-ul mi se pare doar o capcapana ca sa te agate. Uite experienta mea pentru NOUL DUSTER ADBLUE 1.5 DCI 4x2  VIN-UL aparand abia

Se pare ca in cazul meu Craciunul a venit muuuult mai repede !!! (am fost foarte cuminte...?) Tocmai am fost anuntat ca masina a iesit din fabrica si ajunge zilele urmatoare la dealer (Dedeman),

Am platit acont pe 5 sept , joi pe 25 octombrie am achitat diferenta si pe 26 am primit masina .Diferenta am platito cand mi-au spus ca masina e pe transport spre dealer.

mai trece careva prin situatia mea?

am platit masina integral pe 15 octombrie, cel de la dealer nu stie cand va fi livrata.

am sunat de 5 ori in 10 zile la vocea clientului sa imi comunice un termen si de acolo imi tot spun ca au transmis mai departe si atat.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Chiar acum, mihhay a spus:

mai trece careva prin situatia mea?

am platit masina integral pe 15 octombrie, cel de la dealer nu stie cand va fi livrata.

am sunat de 5 ori in 10 zile la vocea clientului sa imi comunice un termen si de acolo imi tot spun ca au transmis mai departe si atat.

Stai la rand ! Glumesc, oamenii au comenzi multe si nu prea se grabesc sa le rezolve. Sunt cu comenzi din septembrie si nu le-au primit. din cate am vazut pe aici nu conteaza faptul ca ai achitat-o, adica nu ai prioritate in fata celor care au dat doar avans.

Link spre post

Am platit acont pe 5 sept , joi pe 25 octombrie am achitat diferenta si pe 26 am primit masina .Diferenta am platito cand mi-au spus ca masina e pe transport spre dealer.

Editat de Mark
Link spre post
4 hours ago, Viorelbz said:

Stai la rand ! Glumesc, oamenii au comenzi multe si nu prea se grabesc sa le rezolve. Sunt cu comenzi din septembrie si nu le-au primit. din cate am vazut pe aici nu conteaza faptul ca ai achitat-o, adica nu ai prioritate in fata celor care au dat doar avans.

Eu am dat comanda si am platit avansul pe 11.06.2018...

4 hours ago, Mark said:

Ce model? Blue dci 4x4? si cu ceva extraoptiuni?

Link spre post
acum 1 oră, mihhay21 a spus:

Eu am dat comanda si am platit avansul pe 11.06.2018...

Ce model? Blue dci 4x4? si cu ceva extraoptiuni?

Blue dci 4x4 prestige cu vopsea beige dune.Am montat aparatori noroi,protectie aripi si portiere.

Link spre post
17 hours ago, Viorelbz said:

"JAD" cu ce jante ai comandat masina?

Initial comanda a fost data cu Cyclade de 16" dar mi-a venit raspuns ca incepand cu "era" Blue DCI pentru versiunea Prestige echiparea se face doar cu Maldive de 17"

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...