Sari la conținut

Postări Recomandate

Comanda plasata si avans achitat pe 12 Septembrie la un Duster Prestige Blue dCi 115 4WD cu ceva optionale: Keyless entry, Avertizor pentru unghiul mort, Multiview Camera, Vopsea metalizata Beige Dune.

La momentul comenzii, dealerul a precizat ca in mod normal ar trebui sa primeasca seria de sasiu si o data de livrare in cel mult o saptamana, dar nu a primit nimic nici pana astazi, nici macar la nivel de zvon. Mentionez ca avem o legatura foarte buna cu dealerul, pe firma avem flota Dacia si comandam in mod constant masini (~2 buc MCV pe luna).

Banuiesc intarzierea sa fie cauzata de ceva legat de omologare (hartzogarie) la motorizarea Blue dCi AWD, pe oferta si pe fisa de produs apare urmatoarea mentiune: "Vehiculele si caracteristicile tehnice aferente versiunilor diesel Blue dCi 115 4WD vor fi disponibile la o data ulterioara"

Pe fisa tehnica apar caracteristicile tehnice pentru Blue dCi 95 si 115 4x2 dar nu si pentru AWD, sectiunile cu detalii 4x4 fie lipseste sau e plina cu asteriscuri si observatii.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 33
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ca si experienta iti pot spune ca treaba cu in 2 saptamani avem VIN-ul mi se pare doar o capcapana ca sa te agate. Uite experienta mea pentru NOUL DUSTER ADBLUE 1.5 DCI 4x2  VIN-UL aparand abia

Se pare ca in cazul meu Craciunul a venit muuuult mai repede !!! (am fost foarte cuminte...?) Tocmai am fost anuntat ca masina a iesit din fabrica si ajunge zilele urmatoare la dealer (Dedeman),

Am platit acont pe 5 sept , joi pe 25 octombrie am achitat diferenta si pe 26 am primit masina .Diferenta am platito cand mi-au spus ca masina e pe transport spre dealer.

Am dat comanda pe 5 sept. la un Prestige Blue dci 115 4WD. Pe caracteristici tehnice am observat urmatoarele modificari: cuplu maxim de 260 Nm/2000 rot/min fata de 260 Nm/1750 rot/min si puterea 115cp/3750 rot/min fata de 109cp/4000rot/min.

Link spre post

Cand am platit acontul mi s-a spus ca pana pe 28 sept voi primi seria sasiu.

Am primit seria sasiu. Termen livrare 6 noiembrie dealer DedemanAutomobile

Link spre post

Am primit un "vag" termen de livrare, citez: "final de octombrie sau inceput de noiembrie gata la uzina, la care adaugam marja de timp pentru transport"

Incerc sa sper la o livrare pe la mijlocul lui Noiembrie!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...