Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 568
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

La Duster dec 2022 microfonul se afla deasupra parasolarului  , chiar daca in manual scrie ca e la oglinda ,la oglinda a ramas doar senzorul de temperatura .

Ai mare grijă  cu MN4, nu există ceva aşa simplu ca totalcommader, Recomandarea este să mergi la cineva cunoscut ( sau măcar de încredere ) adică să stie ce are de făcut,... Vorbim de linux, sw 9

@foxbat@MephystoEscobar Da au aparut cele de la iGO Navteq HERE 2021.Q2 si respectam regulamentul. Informatii mai multe in privat.  

Posted Images

Postul #281

....

Deci, in funcție de imaginea dată de camera montată se aleg și liniile de ghidaj.

În funcție de cameră, prezența/absența liniilor de ghidaj, imaginea în oglindă sunt determinate de tensiunea de alimentare:

12v linii în oglindă, 11v fără linii în oglindă, 10,5v fără linii normal. 9,5v cu linii normal.

Postul #283

Nu, mă refer la cele aftermarket.

Cele de origine se alimentează direct din Medianav(6v), cea de Duster e mai "specială"(12v).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand SCUZE ca ti-am dat quote, sper sa fii notificat; de aia am dat.

Am si eu o intrebare (bun si altora raspunsul, de aia nu PM).

Am inteles cum e cu intrarile in media nav. Intrebarea e: exista vreo iesire video?

De orice fel ar fi ea... Nu ma astept sa pupam neaparat SVC dar la modul general macar, e vre-o natie de iesire video

din medianav, in caz ca vreau sa clonez ecranul? Si daca nu e "la mufa", nici intern/hardware nu se poate culege vreuna?

Sarumana, si jde' multumiri pentru toate informatiile postate de tine pe forumul asta.

Link spre post

Buna ziua , stie cineva in Romania cine poate face aceasta adaptare si cam cat ar costa manopera ????? De preferinta as opta pt Medianav -ul de la PH2 .

Multumesc anticipat

Link spre post

Recomand si eu @planetara, a fost de treaba cu mine.

Sa te pregatesti de ceva traforaj la consola centrala, dar cu rabdare si grija, iasa fain!

Link spre post
  • Mak changed the title to Medianav radio dab
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...