Sari la conținut

Postări Recomandate

Din pacate zice doar senzor sony. Care daca era unul de calitate costa >48usd doar senzorul. Fara carcasa de otel si fara lentila. Si exista si la peste 100usd doar senzorul.

Eu o sa folosesc o metoda mai de la tara. O sa platesc la dealer sa imi instaleze cea mai infecta camera cu putinta (chiar cel mai mare jeg posibil) si apoi imi schimb singur senzorul. Sunt de 33 si de 36mm (cablajul imprimat cu toate cele) si am de super calitate pe ambele dimensiuni.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 568
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

La Duster dec 2022 microfonul se afla deasupra parasolarului  , chiar daca in manual scrie ca e la oglinda ,la oglinda a ramas doar senzorul de temperatura .

Ai mare grijă  cu MN4, nu există ceva aşa simplu ca totalcommader, Recomandarea este să mergi la cineva cunoscut ( sau măcar de încredere ) adică să stie ce are de făcut,... Vorbim de linux, sw 9

@foxbat@MephystoEscobar Da au aparut cele de la iGO Navteq HERE 2021.Q2 si respectam regulamentul. Informatii mai multe in privat.  

Posted Images

camera - 190 lei cu tva inclus

cablurile - trase prin plafon

durata lucrare - cam 3 ore

ToDo: de mutat semnalul de activare pe uch si lasat camera pe + dupa contact ca sa scap de 5 secunde blank screen :) ; la momentul instalarii erau -7 grade afara si n-am mai simtit nici o placere sa stau sa fac conectarea pe uch, deja eram in punctul in care banda izolatoare nu se mai desfacea de pe rola...

post-3289-0-64623500-1428790926_thumb.jpg

post-3289-0-13476400-1428790928_thumb.jpg

post-3289-0-65037500-1428790929_thumb.jpg

post-3289-0-75422300-1428791874_thumb.jpg

post-3289-0-61083400-1428791899_thumb.jpg

Link spre post

@dtel la tine vad ca apar guidelines si mesajul de avertizare este scris sus. La mine e scris jos si incurca pentru ca zona de jos te intereseaza cand dai cu spatele. Ve versiune ai? 4.0.3? Stie cineva cum se poate muta linia de avertisment sus?

P.S: am gasit pe youtube un exemplu cu mesajul de avertizare jos ca sa va dati seama ce spun:

Editat de CristiZ
Link spre post
Acu sa fiu sincer... nu stiu ce camera a pus dtel, dar de banii aia se vede mai mult decat ok cand are ceva lumina.

rvc1 de la beloud.ro

camera se vede foarte bine si noaptea; poza e crappy , dar noaptea ma descurc cu ea cu becul de mers cu spatele; ziua ma ajuta sa ies din parcari unde nu am vizibilitate laterala, unghiul este foarte larg

Link spre post
@dtel la tine vad ca apar guidelines si mesajul de avertizare este scris sus. La mine e scris jos si incurca pentru ca zona de jos te intereseaza cand dai cu spatele. Ve versiune ai? 4.0.3? Stie cineva cum se poate muta linia de avertisment sus?

P.S: am gasit pe youtube un exemplu cu mesajul de avertizare jos ca sa va dati seama ce spun:

guidelines sunt din camera nu din medianav, iar pozitia acelui mesaj se schimba modificand tipul camerei in micom mgr; am 4.0.3, nu voi face upgrade pt ca risc sa pierd navigatia stock (buton de acord griat)

Link spre post
  • Mak changed the title to Medianav radio dab
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...