Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 666
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@SCM apoi dupa verificarea hardware si achizitionarea multiplexorului trebuie activata temperatura exterioara (C) si DrivingECo2 din Micom si\sau un program de diagnoza. Pentru ambele se pot gasi dest

Din ciclul dacă eu nu am văzut nu există, o informare oficială la lansarea 1.0.13.2 - Un appareil ULC4 a des problèmes de lecture de fichiers audio sur des clés USB. Ce n'était pas le cas sur ULC

Am completat ca pe langa verificare si acel multiplexor  mai trebuie si activarea functiilor din MICOM si/sau diagnoza (fara de care colegul  achizitioneaza degeaba acel multiplexor). Am scris destul

Posted Images

salut,

si pe mine ma intereseaza dimensiunea difuzoarelor si mai ales cu ce ar putea fi inlocuite ca sa sune decent. Cele stock mi se pare ca suna foarte prost. Cel putin pe masina de drive test, am incercat sa fac cateva reglaje dar fara succes..suna a doaga total.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

salut,

... Cele stock mi se pare ca suna foarte prost. Cel putin pe masina de drive test, am incercat sa fac cateva reglaje dar fara succes..suna a doaga total.

da si eu asa am patit, degeaba am facut reglaje, nu se prea imbunatatea sunetul in masina de test. Si cu 2 minute mai tarziu in masina mea in care am montat un player JVC KW AVX 740 (http://support.jvc.com/consumer/product.jsp?modelId=MODL028782), respectiv 2 boxe originale al masinii (nu cunosc marca boxelor) in portierele fata si 2 boxe JVC in spate sunetul era mult mai placut.

Am mai citit cate ceva despre boxele Bose pt autoturisme. Unii spun ca suna frumos. Dar altii spun ca nu se justifica pretul la calitatea sunetului pe care o produc. Cica Bose face niste setari in head unit, ca sa mascheze unele deficiente ale boxelor. Deci daca sistemul nu e complet Bose, probabil nu va avea sunet satisfacator (pentru unii, poate pentru altii da). Oricum am mai cautat, am ajuns pana la urma la JBL. Mai mult ca probabil ca dintre acestea voi alege unul care se potriveste in Duster. Ma gandesc ca GTO628 sau 528- ul ar fi bun (http://www.jbl.com/estore/shop/Car-Speakers/cat170049;jsessionid=88175196CED8FD84C56C9800C37536A7.node2). Dar trebuie aflat diametrul si adancimea locsorului unde trbuie montat.

Deci daca cineva are informatii, a demontat boxele din fabrica, eventual a masurat acesti parametrii, va rog sa ne dati de stire.

Multumesc.

Link spre post

Si au intrat fara problema? Nu trebuia sa maresti orificiul? Ce boxe ai pus (marca, model)? S-a inbunatatit sunetul?

Sa speram ca si pe Duster facelift va intra cel de 16.5", caci atunci raman la GTO628 sau GTO638, e nevoie de 133 mm de diametru al orificiului.

Mersi mult pentru informatie.

Link spre post

Tico98

JBL-ul la care ma refeream e cu 2 cai, are tweeter, care poate fi directionat (pivotat) pentru directionarea sunetului. Acum probabil nu trebuie taiat mult, si oricum se acopera dupa montarea boxei (cu rama de prindere a acestuia).

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...