Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 666
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@SCM apoi dupa verificarea hardware si achizitionarea multiplexorului trebuie activata temperatura exterioara (C) si DrivingECo2 din Micom si\sau un program de diagnoza. Pentru ambele se pot gasi dest

Din ciclul dacă eu nu am văzut nu există, o informare oficială la lansarea 1.0.13.2 - Un appareil ULC4 a des problèmes de lecture de fichiers audio sur des clés USB. Ce n'était pas le cas sur ULC

Am completat ca pe langa verificare si acel multiplexor  mai trebuie si activarea functiilor din MICOM si/sau diagnoza (fara de care colegul  achizitioneaza degeaba acel multiplexor). Am scris destul

Posted Images

Chiar m-am uitat zilele astea peste cartea cu care a venit masina - in care e prezentat MediaNav...

Acolo se mentioneaza camera video pentru mersul cu spatele. Se mai mentioneaza si afisarea temperaturii exterioare pe langa ceasul de pe MediaNav... Sincer le-as cam vrea pe amandoua :)

Dar nu am auzit pana acum de nimeni care sa fi reusit sa le activeze...

Editat de i96nds
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am vrut eu sa-mi pun camera video (pe cale oficiala, la dealer) pentru mersul cu spatele.

Raspunsul lor: cablajele sunt trase (deci tehnic se poate monta o camera care sa redea imaginile pe ecranul medianav-ului) insa trebuie activata optiunea, din soft, de catre Dacia. Lucru care nu se va intampla (raspuns neoficial obtinut pe canale oficiale).

Deci, deocamdata, uitati de instalarea unei camere video, pentru mersul inapoi, pe actuala arhitectura (Medianav + soft original Dacia).

Daca vreti neaparat gadget-ul asta, trebuie schimbat MediaNav-ul cu alt sistem, aftermarket (partea buna e ca, din cate am vazut, sunt destule pe piata).

Link spre post
Am vrut eu sa-mi pun camera video (pe cale oficiala, la dealer) pentru mersul cu spatele.

Raspunsul lor: cablajele sunt trase (deci tehnic se poate monta o camera care sa redea imaginile pe ecranul medianav-ului) insa trebuie activata optiunea, din soft, de catre Dacia. Lucru care nu se va intampla (raspuns neoficial obtinut pe canale oficiale).

Deci, deocamdata, uitati de instalarea unei camere video, pentru mersul inapoi, pe actuala arhitectura (Medianav + soft original Dacia).

Daca vreti neaparat gadget-ul asta, trebuie schimbat MediaNav-ul cu alt sistem, aftermarket (partea buna e ca, din cate am vazut, sunt destule pe piata).

De ce "naiba" sunt asa de "cooperanti"? Nu au nevoie de banii nostri? Daca sunt cablajele trase o sa montam "neoficial" tot la baietii lor pt ca sigur stiu ce e de facut. Offff, cata flexibilitate. Aproape ca se rup de atata...

Link spre post

De ce "naiba" sunt asa de "cooperanti"? Nu au nevoie de banii nostri? Daca sunt cablajele trase o sa montam "neoficial" tot la baietii lor pt ca sigur stiu ce e de facut. Offff, cata flexibilitate. Aproape ca se rup de atata...

Link spre post

Din pacate nu se poate... Am vorbit chiar cu electricianul de la dealer (deja ne tutuim si stie ca-l "cinstesc" daca ma rezolva) si mi-a spus ca-mi pune camera in 2 ore dar activarea se face DOAR de catre Dacia.. El nu poate sa faca nimic.

Asadar nu merge nici "neoficial".

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...