Sari la conținut

Postări Recomandate

La 14.05.2021 la 19:45, Neek a spus:

@MVAdrian

Din cate spui si pare acel MN1 e la ATI si are COVID-19. Si cum nu e vaccinat e pe duca. Asta, in spiritul zilelor de azi... :D

Iti pun un Backup dar nu cred ca te ajuta mult.

Storage Card 4.1.0

Storage Card4 4.1.0

Multumesc mult. Aparent nu lipseau doar vocile, ci au disparut si hartile, lipsea harta pentru romania din backup dar am reusit s-o iau, multumesc din nou!

Acum 10 ore, IceEye a spus:

Salutare,

Am facut un update la media nav-ul meu la versiunea 1.0.15.1 si au disparut o mare parte din harti, vad doar 4. Update prin toolbox nu mai pot face. Ma poate ajuta cineva cu hartile pe romania/europa actualizate? Si de bagat, o sa citesc la inceput cum le bag...

Ca si dimensiune fisiere ocupate pe media nav e aceeasi, deci probabil sunt ascunse pe undeva....

Multumesc.

Trebuie sa faci rost si sa instalezi dboot ca sa poti accesa fisierele. Cat despre harti eu am reusit asa: Am cautat hartile pentru iGO Europa, am descarcat fisierele, (au un nume de genul romania si inca ceva . Extensii) le am redenumit si pus in folderele corespunzatoare.(vezi ce extensie au hartile existente si copiaza fisierele cu acea extensie in folder ul cu harti, a mers pentru mine

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 426
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Tutorial actualizare harti MediaNav gratis cu Supermodd Eu personal am cumparat de curand un Duster din 2017 la mana a doua si am descoperit MediaNav-ul. Am fost incantat de navigatie cand am vaz

Am actualizat versiunile de SuperMod la 2.3. Pentru Evolution prin acest update se extinde compatibilitatea incepand cu versiunea 6.0.3 pana la 9.1.3. Am adaugat butoane de Start/Stop GPS (Naviga

@SamsonS, @andrei_s azi am facut testul de instalare si rasfoire si a mers EXCELENT. Am scos versiunea 2.2 in Romana si Engleza pentru fiecare dupa preferinte. 2.2ª Revision Supermodd Evolut

Posted Images

Acum 11 ore, IceEye a spus:

Salutare,

Am facut un update la media nav-ul meu la versiunea 1.0.15.1 si au disparut o mare parte din harti, vad doar 4. Update prin toolbox nu mai pot face. Ma poate ajuta cineva cu hartile pe romania/europa actualizate? Si de bagat, o sa citesc la inceput cum le bag...

Ca si dimensiune fisiere ocupate pe media nav e aceeasi, deci probabil sunt ascunse pe undeva....

Multumesc.

Tu ai un MN3 si pe deasupra nu stiai ce ai luat si in ce conditii.

Unitatea ta era patch-uita si de asta la un upgrade de firmware e normal sa nu recunoasca ceea ce nu era pus asa cum ar sti el ca trebuie. Cand cineva iti pune harti din afara sistemului Renault automat trebuie sa aplice un patch si trebuia sa iti spuna ca la urmatorul upgrade le vei pierde. Ce e mai important este bine ca nu ti-ai blocat unitatea prin upgrade fara sa stii ce ai. Sunt patch-uri care la upgrade-uri de firmware blocheaza unitatea. 

Prin Toolbox poti  updata hartile normal si chiar si adauga asa cum a fost conceput sistemul.

Ce am prezentat eu in acest topic nu se aplica si pe unitatea ta. E diferita.

Link spre post

Da, pot sa adaug in toolbox, dar contracost. Din ce stiu eu, MN-ul a fost nou. Am mai facut update prin toolbox, dar...doar 90 zile. O sa vina cineva de la dacia sa se uite la ea (am inteles ca ar putea sa faca mai multe decat un update de harti) si vedem ce rezolva. Daca nu, o sa incerc varianta ta cu supermodd. E interesanta, mai ales ca poti adauga si video. Cautasem la un moment dat sa fac youtube pe android auto, fara rootare, dar nu am gasit.

Link spre post

@IceEye

Daca ai fost la dealer, ei nu au voie sa modifice fata de cum a iesit masina din fabrica. Cu atat mai mult sa deblocheze unitatea.

MN-ul a fost nou, dar nu a fost venit din fabrica cu masina .. din ce inteleg din cele spuse. Si daca e nou pana ajunge al montaj se modifica.

Tu avand un MN3, Super Mod-ul nu merge pe unitatea ta. E solutie si pentru video player in MN3 dar pana la 1.0.13.3.

Pot face si sa functioneze YouTube-ul pe Android Auto la cei ce ajung la mine, fara rootare telefon, la fel ca si schimbare de regiune la MN3 si adaugare harti, dar si altele.

20210413-121451.jpg

@dragosonisii

MN3 1.0.15.0.16 Micom Manager: 4633, OK, <<<<, 3931, OK
MN3 1.0.15.0.16 numere versiuni: 4633, OK, <<<<, 7539, OK

ai mare grija ce faci acolo.

Editat de Neek
Link spre post

rezolvat...merci..vroiam doar sa-i schimb skin-ul la medianav...masina are abia  3 zile de cand a iesit din reprezentanta...o mai lasam o perioada.

la prima vedere 1.5 dci 115 (2021) e mai agila ca fratele mai mare de 1.5 dci 110 (2017)

186870594_203198894816363_6488394086701069526_n.jpg

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...