Sari la conținut

Duster 2018, Prestige, 1.5 DCI, 110cp, Beige Dune

Postări Recomandate

Salutari dupa 70000 km si 4 ani

Scriu cateva impresii si problemele intampinate in acest timp. Probleme tehnice mari nu am avut, pe garantie chiar nimic.

- Schimbat anul acesta distributia si placutele de frana pe fata.

- Schimbat flanse telescoape. Chiar in concediu incepusera sa "tzacane" prin denivelari si la schimbare directie.

- Schimbat recent capacul la termostat, din cauza pierdere lichid racire.

- Am mers pana acum cu cauciucurile AllSeason cu care a venit, urmeaza sa pun JANTE pe 16 cu cauciucuri dedicate de iarna (o sa revin cu poze). La primavara va trebui sa cumpar si de vara.

- Am observat si eu problema la usa cu frecatul chederului pana s-a luat vopseaua intr-un punct. Inca nu am facut nimic sa repar. Ar intra asta pe garantia de vopsea/tabla care este mai mare decat cea standard de 3 ani, sau nu retin eu bine?

- Am schimbat pana acum de 2 ori becurile pe faza scurta, si unul pe stopuri.

Alte probleme chiar nu am avut. Anual schimburile de ulei si filtre, bagat combustibil si atat.

Ca si "dorinte", as vrea si eu Android Auto, din pacate MediaNav-ul meu este versiunea veche fabricata pana in toamna lui 2018. Parca 9.1.3 este versiunea.

Editat de Mak
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 58
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si niste poze

Enervant... Medianavul de fapt e enervant de prost facut. In loc sa coste mai mult cu vreo 100 euro dar sa fie cat de cat ceea ce trebuie, l-au lasat asa, primitiv aproape. Piesele muzicale din usb  -

Posed de vreo 3 saptamani Duster 2018, Prestige, 1.5 DCI, 110cp, Beige Dune, pack piele si navigatie plus optiuni exterior: bullbar, carlig, trepte, protectii plastic la aripi si bandouri. Am aproape

Posted Images

Chederul de pe ușă ce freacă vopseaua intră în garanția standard.

Iar legat de navigația originală cu Android Auto/CarPlay, era cineva la un moment dat care primea vechea navigație, indiferent de generație + diferență pentru modelul menționat la început.

Link spre post
  • 7 months later...

Update la 82000 km (5 ani) si dupa un accident urat pe autostrada in Bulgaria in care am avut daune pe laterala pasagerului si ceva frontal. Din fericire au fost decat daune materiale la masina, toti pasagerii fara nici o zgarietura. Problemele au fost decat la exterior, nimic la motor sau parte de rulare. A contat f mult marimea Dusterului, daca era un turism era mult mai nasol.

Am reparat pe Casco, insa nu prea sunt multumit, oi fi eu prea pretentios. Am revenit sa vada daca pot adresa din nemultumiri....insa nu s-a putut. O chestie care imi sta pe creier este distanta de cativa mm la imbinarea intre aripa si bara fata. Daca dau jos bara, voi reusi sa o montez la loc dar lipita de aripa? Daca ridic fortat de bara fata s-ar mai apropia. Am gasit pe youtube un filmulet cu demontarea barii, care se face cu tot cu grila.

Link spre post

Un tir m-a acrosat pe laterala, m-a intors in fata lui cu laterala pasagerului si m-a impins cativa metri buni pana s-a oprit. O masina mai mica fie s-ar fi rostogolit, fie era sub tir.

Link spre post

Scuze, dar nu vreau sa mai revad momentul. Imagineaza-ti un tir "infipt" frontal pe laterala dusterului, ca si cum dusterul s-a pus de-a latul in fata lui sa il opreasca. Am avut mare noroc, putea fi foarte rau. Noi fara nici o zgarietura, doar sperietura, masina cu daune minimale, am venit pe roti cu ea acasa.

Editat de Mak
NU CITA ULTIMUL MESAJ!
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...