Sari la conținut

Postări Recomandate

Nu stiu ce mufa e aia insa uitandu-ma la grosimea firelor as zice ca sunt prea subtiri pentru instalatia de incalzire din scaun.

Uita-te sa vezi unde duce cablul din mufa aia, daca merge catre masca tunelului median (zona unde sunt cuplele/inchizatoarele centurilor de siguranta) atunci e clar ca nu are de a face cu instalatia de incalzire din scaune.

Editat de Kidu
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 129
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cred ca adresezi a nu stiu cata oara intrebarea asta obositoare si cred ca ai primit n raspunsuri dar tot insisti. Ce fel de raspuns doresti, cel elegant si coafat sau cel sincer? Daca e prima

Măi Mariane,nu prea faci diferente intre multe chestii dar eu nu te.am facut prost sau(nu s.au)  alte apelative..Daca am aruncat cate.o pastilă am zis sa descretim fruntile..Asa si despre bucuresteni

Posted Images

Salutare. Sunt două fire unul merge la butonul pt căldură si celălalt mult mai supțire la centură. O să mai fac mâine niște poze pe lumină mai bună sa vedeți despre ce e vb. Vă mulțumesc. O seară plăcută tuturor.

Link spre post
  • 2 weeks later...

Salutare tuturor. Săptămâna viitoare o să mă duc la Craiova pt revizia de un an. Am să revin cu poze și detalii. Sper să mă lase să asist la revizie că de sunt stan pățiți. I-am luat lu tata acum 2 ani un pasat break și la un service auto din Caracal au cerut 2500 de lei pt distribuție și filtre și filtru la cutie că automată, și de fapt nu au schimbat nimic. Dar asta e învățătură de minte. O seară plăcută tuturor.

Link spre post

Poti intra pentru o perioada limitata langa masina dar trebuie sa mai iesi din hala sa mergi in sala de așteptare unde ai geam.si camere sa vezi ce se intampla la.masina.si eu tot de la.redac am.luat masina.

Drumuri bune acum 2 sapt am fost la revizia a4 dar nu am putut sta langa masina am.lasato si am plecat a durat vreo 3 ore revizia ca avea 2 rechemari in service pentru update calculator de directie si pentru montarea unui separator intre o conducta de ac si alta conducta nu mai stiu exact. 

La sfarsit am gasit filtrele vechi si apoximativ 1 litru ulei in masina.

Editat de Bogdan19
Greseli
Link spre post

Mariane, da-ne mai multe detalii si nu ne mai fierbe asa, spune-ne si ziua exacta cand ai programarea la revizie sa stiu sa imi iau concediu in ziua aia pentru a putea astepta cu sufletul la gura verdictul primei tale revizii.

Vorbind serios acum, ce naiba te impacientezi asa? Te asigur ca nu o sa indrazneasca nimeni din reteaua Dacia sa te traga in piept si sa nu iti schimbe filtrele sau sa nu iti inlocuiasca uleiul. Cum a spus si Bogdan19, cred ca e standard la orice service din reteaua Dacia, ai contact vizual din bar la toata hala de service, sfatul meu e sa stai acolo, sa iti iei o cafea si sa stai linistit.
Nu fa greseala si merge pe capul oamenilor avand pretentia sa stai langa ei pentru ca in mod sigur o sa ii stresezi inutil si nu vei face decat sa ii enervezi. Ia-o ca pe un sfat.

Link spre post

In Bucuresti am stat langa mecanic.Evident ca nu am stat in spatele lui.Consilierul de service chiar m a intrebat daca vreau sa vad cum se desfasoara operatiunile..Service.ul nu are loc special unde poti vedea cum se desfasoara activitatea in atelier.

Link spre post

Mulțumesc pentru încurajare băieți. Dar când te arzi o dată sufli și în iaurt. Am pățit o și cu dealerul din Caracal când am luat Loganul în 2006. Când am luat mașina mi-au spus că prima revizie e gratuită iar la un an când am făcut revizia mi-a spus că mă costă 350 de lei. Când i-am zis că așa mi-a spus când am luat Loganul mi-a spus să-i arăt scris. A fost martor un fost enoriaș și ia zis patronului că așa mi-a spus că am prima revizie gratis ia zis să tacă că dacă nu e scris nu îmi face. I-am plătit omului apoi la plecare i-am spus că renunț la garanție și că acolo e nu mai vin. În condițiile în care m-ai cumpărasem 3 mașini tot de la el. Și așa am făcut iar timp de 11 ani am fost la un service al unui prieten .

Salutare dacă vreți să vb mai mult sau pe Watzap Nr meu de telefon este: 0774614743. 

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...