Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 129
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cred ca adresezi a nu stiu cata oara intrebarea asta obositoare si cred ca ai primit n raspunsuri dar tot insisti. Ce fel de raspuns doresti, cel elegant si coafat sau cel sincer? Daca e prima

Măi Mariane,nu prea faci diferente intre multe chestii dar eu nu te.am facut prost sau(nu s.au)  alte apelative..Daca am aruncat cate.o pastilă am zis sa descretim fruntile..Asa si despre bucuresteni

Posted Images

Acum 4 ore, Marian30 a spus:

Salutare Mak. Nu citesc din stele.... Iată dovada.

20190710_105422.jpg

Motorul e sub capotă nu în Carnetul de garanție, că ăla care a scris e aiurit, asta ca să fiu politicos, e altceva.

În 2018 aveai doar H5F408(4X2), H5Ff410(4X4) aka 1,2 TCe

Ps. Mașina fabricata pe 18.07.2018, cu H5F410, cheală (Laureate cu Medianav , fără cameră/e și sau senzori parcare)

Editat de t0rquemada
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu vă cred. Nu știu ce coduri au motoarele. Dar știu că am 1,2 tce de 125 CP. Eu am întrebat ce știe de acel cod care e trecut în carnetul de garanție. Eu sunt preot nu mecanic auto să mă pricep la coduri de motoare știu doar informații uzuale despre mașini dar nu sunt un împătimit al motoarelor dar mi-e drag să mă implic în reparații, acum câțiva ani am schimbat cu tata setul motor la un tractor U650 al meu. Dar să-mi spui ce coduri au motoarele nu mă întreba. Întreba mă lucruri legate de biserică și religie. Ador mașinile dar asta nu înseamnă că trebuie să și știu toate detaliile. O seară plăcută tuturor.

Link spre post

E simplu Mariane..Nici eu nu ma pricep la motoare dar "goagălul" e mare.Dai cautare...daca te intereseaza,evident!Eu am retinut codul de cand cu problemele din trecut cu acel consum de ulei.

Editat de Mak
Link spre post
Acum 16 ore, t0rquemada a spus:

Motorul e sub capotă nu în Carnetul de garanție, că ăla care a scris e aiurit, asta ca să fiu politicos, e altceva.

În 2018 aveai doar H5F408(4X2), H5Ff410(4X4) aka 1,2 TCe

Ps. Mașina fabricata pe 18.07.2018, cu H5F410, cheală (Laureate cu Medianav , fără cameră/e și sau senzori parcare)

Am zis ca nu intervin dar chiar nu ma pot abtine, cu toate cunostintele tale tehnice, ai un stil execrabil de comunicare. Ce relevanta are faptul ca a cumparat o masina "cheala", in opinia ta, ca nivel de echipare cu tipul motorului?
In ultima vreme cred nu este raspuns de-al tau in care sa nu dai cuiva peste nas, in care sa nu vrei sa arati cat de prosti sunt restul si cat de destept esti tu.

Te-ai gasit acum sa faci misto de bietul om, in conditiile in care a fost sincer si a spus ca nu se pricepe motiv pentru care a apelat la forum, bravo!

• Like 1
  • Mulțumesc! 1
Link spre post

Salutare prieteni. Nu vreau să vă certați pentru mine că am sau nu am cunoștințe despre mașini. Poate o merit s-au nu. Dar vreau să vă spun că mașina nu e cheală, are AC , și navigație restul nu îmi trebuiau consider că conduc destul de bine că să mă ajute niște senzori, poate în unele cazuri sunt utili dar mă descurc și fără ei. M-ai e și problema banilor nu mă încadram cu rata la salariul de 1300 de lei pe lună. Dar am luat-o deoarece este mașina care mi-am dorit-o de când a apărut, am fost primul din Caracal care a testat Dusterul când a apărut am avut șansa să o testez înainte de a fi prezentată publicului. Are un loc aparte în sufletul meu. Sunt un fan al mașinilor 4x4. De mic mi-a plăcut foarte mult ARO. Dar asta e altă poveste. De aceea am făcut tot posibilul să-mi mi-au această mașină. Chiar mi-am făcut și îmi fac griji datorită motorului , dar poate cu ajutorul Domnului și a atenției mele pt mașină nu se întâmplă nimic. Vă rog să vă liniștiți că nu mă supăr. Vă mulțumesc pentru sfaturi. Păcat că nu m-am înscris mult mai devreme în forum sunteți băieți de gașcă și întotdeauna cu un sfat sau un pont pentru toți , vă mulțumesc. O zi bună tuturor.

Link spre post

Nu știu cine se certă, cui nu-i place stilul meu de scris poate da ignore user.

Acum din VIN(serie de șasiu) iese motorizarea și restul  - Laureate implică niște dotări standard, AC-ul e printre ele, restul nu, de unde și Laureate "chel" :)

Tipul motorului și indicele e pe o etichetă plasată pe suportul dreapta motor. Dacă te iei după ce scrie în carte impozitul și RCA-ul le-ai plătit la 898cm3 nu la 1198cm3 :)

Stai cu ochii pe nivelul de ulei, la primul semn de scădere direcția reprezentanță scrie pe tine și nu, nu e niciun mișto

• Like 2
  • Mulțumesc! 1
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...