Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 999
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cine a testat 4×4  N.o sa m.ai vrea altceva! Pe mine personal m.a scos din multe probleme 4×4  si Nu voi renunta Niciodata la el! Va dau un exemplu recent in Austria a fost zapada f. Mare si sa v

Am preluat masina astazi in jurul orei 15 si am facut primii 100 de km si e super,  a scos un consum de 5'9 pe ruta craiova bals slatina dus intors.....mergand bara la bara in orasul bals. Multa

UPDATE: Ieri 04.10.2018 am fost sunat ca masina este pe drum inspre dealer si aseara am primit masina. Stresul acordat atat VC-ului cat si a Dealerului a a functionat ca picatura chinezeasca. Pot spun

Posted Images

Vineri dimineata am ridicat masina.Am fost atat de preocupat de achizitie incat nu am mai avut timp de nimic altceva.Astazi am facut 350 km si pot sa va spun ca sunt foarte multumit de ea.Consumul este undeva la 6.6 l/100km la un 150 pe oras si restul pe DN si autostrada pana la Ploiesti.Nu am depasit turatia maxima corespunzatoare vitezei de 130 km/h in trapta 6.Merge brici..

• Like 2
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salutare tuturor! 

Vă doresc tuturor drumuri bune si fara incidente si sa va bucurați de noua mașinuță!

Eu am comandat in 18.10 un Duster Prestige,  1.6 sce, 4x4, full options, culoare Orange Atacama.

Momentean sunt in asteptare. Din cate am inteles de la dealer(auto europa)masina va veni undeva prin decembrie si ca in 20 de zile ar trebuit să primesc un mesaj cu seria mașinii.

Link spre post

Salutare, mai trece careva prin situatia mea?

am platit masina integral pe 15 octombrie, cel de la dealer nu stie cand va fi livrata.

am sunat de 5 ori in 10 zile la vocea clientului sa imi comunice un termen si de acolo imi tot spun ca au transmis mai departe si atat.

Link spre post

Eu am platit diferenta pe 24.10 si a fost gata de livrare pe 25.10 cu accesoriile montate .

A completat cineva cu AdBlue?Ce recomandari aveti la ce se gaseste pe piata in acest moment.

Editat de GeoC11
Link spre post
On 18/03/2018 at 08:57, ItalRo said:

Bună dimineața

Sunt italiană cu soția românească

Am cumpărat noul Duster pe 21 decembrie 2017
Modelul Prestige 4x4 1.5 dCi 110 CP și nu a sosit încă.

20.800 euro cu diverse accesorii.

Printre altele, este al treilea nostru Dacia
Ceea ce nu-mi place este că în faza contractată, vânzătorul sa lăudat , că în câteva zile am fi dat data de livrare sigură a mașinii.
9-10 martie 2018
Despre ce mi sa spus că l-am vândut pe vechiul Duster și acum suntem pe jos, mașină nu a venit încă.
Ceea ce îmi place mai puțin este faptul că în Italia există deja mulți Duster noi,   timpul de livrare este de 30 de zile.

Nu știu de ce aceste diferențe, banii sunt bani atât aici, cât și acolo.

banii sunt bani atât aici, cât și acolo

Angelo

pai e o politica la dacia : pt export prioritate, pt intern sa mai astepte

On 24/10/2018 at 19:39, abc said:

Nu.

nu esti obligat sa faci nici macar revizia la service dacia in garantie. legea spune ca o poti face la orice service autorizat multimarca si nu pierzi garantia, oricum in reprezentanta e praf si pulbere

pe de alta parte eu zic singurul beneficiu e ca   toate intrarile din service dacia intra in sistemul renault si la revanzare se poate verifica istoricul masinii - un mare plus.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...