Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 999
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cine a testat 4×4  N.o sa m.ai vrea altceva! Pe mine personal m.a scos din multe probleme 4×4  si Nu voi renunta Niciodata la el! Va dau un exemplu recent in Austria a fost zapada f. Mare si sa v

Am preluat masina astazi in jurul orei 15 si am facut primii 100 de km si e super,  a scos un consum de 5'9 pe ruta craiova bals slatina dus intors.....mergand bara la bara in orasul bals. Multa

UPDATE: Ieri 04.10.2018 am fost sunat ca masina este pe drum inspre dealer si aseara am primit masina. Stresul acordat atat VC-ului cat si a Dealerului a a functionat ca picatura chinezeasca. Pot spun

Posted Images

Dacă Știți pe cineva , va recomand sa va activati senzorul de ploaie, alarma pe claxon ( nu funcționează la șoc, doar pe deschidere uși / portbagaj ) și cornering. Eu doar astea le-am vrut!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@ddcristi Este medianav-ul de tip nou sau cel vechi? Pe mine ma intereseaza aspectul. Functiile nu conteaza pentru ca oricum nu le folosesc. Mi-ar placea un ecran mai mare si mai bun, in special pentru camera spate.

Editat de abc
Link spre post
13 hours ago, doli said:

Te-ai gandit la alarma?

Dacia are un singur model in accesorii.

Nu..  mașina stă în garaj peste noapte, tot timpul... :)

8 hours ago, abc said:

@ddcristi Este medianav-ul de tip nou sau cel vechi? Pe mine ma intereseaza aspectul. Functiile nu conteaza pentru ca oricum nu le folosesc. Mi-ar placea un ecran mai mare si mai bun, in special pentru camera spate.

Nu știu... din păcate mașina încă e la dealer, că nu am numere roșii.. și n-am apucat să studiez nimic din ea...

Link spre post

Si eu tin masina in garaj noaptea dar au obiectat cei de la Allianz Casco.

Aropo de numere rosii:

din experienta voastra cat de repede pot pune numere definitive,

avind in vedere ca nu ai voie sa iesi din RO cu cele rosii?

Cam cat dureaza birocratia in acest caz?

Link spre post

Masina poate fi inscrisa dupa ce primesti factura de dealer si este luata in evidenta de Fisc. La politie poate dura cel mult de pe o zi pe alta.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...