Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 999
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cine a testat 4×4  N.o sa m.ai vrea altceva! Pe mine personal m.a scos din multe probleme 4×4  si Nu voi renunta Niciodata la el! Va dau un exemplu recent in Austria a fost zapada f. Mare si sa v

Am preluat masina astazi in jurul orei 15 si am facut primii 100 de km si e super,  a scos un consum de 5'9 pe ruta craiova bals slatina dus intors.....mergand bara la bara in orasul bals. Multa

UPDATE: Ieri 04.10.2018 am fost sunat ca masina este pe drum inspre dealer si aseara am primit masina. Stresul acordat atat VC-ului cat si a Dealerului a a functionat ca picatura chinezeasca. Pot spun

Posted Images

Mersi de comfirmare, inteleg, sunt deacord, insa inseamna ca este .o cauza ce a dus sa fie asa, lichidare de stoc..etc, insa daca ii intrebi de ce in reviw-uri este mai spatios decat modelele ce ies din productie primesti un raspuns stupid, genu (nu este adevarat..etc).

Stie oare cineva de ce dacia ofera discount 500 euro + daca 200 euro daca mergi la test drive-ul ce are loc in fiecare oras? 

Eu am impresia ca vor fi schimbari  pa partea de motorizari si interior in toamna odata cu noile emisii CO2 ce vor intra in  vigoare.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In spatiul de deasupra torpedoului incap lejer doua telefoane, nu este asa de mic..

Link spre post

Vă salut!

Pe 23 mai am comandat noul Duster.

Am optat pentru  DUSTER PRESTIGE 1.5 DCI 110 EDC - ORANGE ATACAMA.

Aștept acum data de livrare.

Sper să fi făcut o alegere bună.

Preț 18.541.97 euro

Editat de sorint
  • Mulțumesc! 1
Link spre post

Timp de asteptare estimat in jur de 3 luni, nu? Dar august e luna de concediu la Dacia, nu se lucreaza.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...