Sari la conținut

Duster 1.2 Turbo Tce În Varianta 4X4

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Senzorii de parcare spate sunt cu afișaj și nu au fost luați de la dealer. Nu au buton de dezactivare și au fost montați înainte de livrare.  Între timp mașina a primit folie LLumar față și spate

Kitul asta de pana contine un suport de polistiren, asa ca un "lighean" cu diametrul rotii de rezerva, cu o intaritura pe mijloc (ca sa nu se deformeze podeaua). In el se depoziteaza butelia cu mucila

Fac în jur de 15 000 de km/an, momentan conduc tot un motor turbo de 1 litru și 125 cp (care nu consuma ulei ) . Am urmărit filmulețele de prezentare ale lui Robert Adam de la Turații iar la test driv

Posted Images

N-ar strica sa le iei o geanta in care sa le pastrezi. Daca iei toporul X10 (ala are cca 45 cm lungime, e universal si eu zic ca e suficient de avut avea in masina) iar cazmaua e pliabila - atunci nu iti trebuie nu stiu ce geanta, poate un ghiozdan / rucsac vechi (de care nu mai ai nevoie) sau ceva ieftinitura din targ. Daca nu ai prea multe (alte) boarfe e posibil sa iti intre elegant in roata de rezerva sau in compartimentul din stanga podelei portbagajului.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 weeks later...

Revin cu un scurt update. Astăzi am fost sunat și mașina a sosit la dealer. Concret: comandă plasată în data de 2 martie și mașina livrata la dealer în 14 aprilie. Aștept să treacă sărbătorile, să le duc accesoriile pe care vreau să le monteze pe mașină, fac plata și gata :)

Până acum nimic de reproșat. Bravo Dacia! 

Link spre post

Astăzi am intrat în posesia mașinii. Aș dori să știu dacă mai sunt posesori de Laureate 4x4 care au primit kit de reparație în loc de roată de rezervă. 

În oferta Dacia mașina trebuia să fie echipată cu roată de rezervă și nu cu kit de reparație. În fine sper să se rezolve în momentul în care mă duc să ridic cartea mașinii. 

Un alt lucru la care nu m-am așteptat a fost să primesc mașina echipată cu Michelin Latitude Tour HP vs bine cunoscutele Continental. 

Mașina așteaptă mâine să primească folie LLumar și apoi vom vedea... 

IMG_20170421_171835.jpg

Link spre post

Interesant ca au schimbat gumele default si kitul de reparatie pana (apropo, la 4x4 ar trebui sa fie inca senzori pe valva si la multe solutii de reparatie pana am vazut specificat ca NU sunt compatibile cu acesti senzori).

O intrebare: senzorii de parcare sunt de fabrica? Sau montati la dealer? (Adica... ai display la ei? Ai buton de dezactivare temporara a senzorilor de parcare?) Vad ca sunt 4 si de obicei cei de fabrica erau 3, de-asta intreb.

Link spre post
On 21/04/2017 at 11:01 PM, bogdanfabbv said:

Astăzi am intrat în posesia mașinii. Aș dori să știu dacă mai sunt posesori de Laureate 4x4 care au primit kit de reparație în loc de roată de rezervă. 

În oferta Dacia mașina trebuia să fie echipată cu roată de rezervă și nu cu kit de reparație. În fine sper să se rezolve în momentul în care mă duc să ridic cartea mașinii. 

Un alt lucru la care nu m-am așteptat a fost să primesc mașina echipată cu Michelin Latitude Tour HP vs bine cunoscutele Continental. 

Cu cel mult un an in urma, roata de rezerva era inclusa la 4x4.

Acum, in specificatiile de pe dacia.ro, vad ca roata de rezerva este gratuita pentru Laureat 4x4 dar.. ciudat, optionala. Cred ca e o eroare facuta la comandarea masinii. Vanzatorul n-a stiut ca trebuia sa bifeze in  mod expres optiunea roata de rezerva de dimensiuni normale +0 euro.

Observasem si eu mai demult ca au revenit la Michelin: http://forumduster.ro/topic/1804-anvelopele-cu-care-este-masina-echipata-din-fabrica/?do=findComment&comment=62567

Nu cred ca au facut rau.

Link spre post

Senzorii de parcare spate sunt cu afișaj și nu au fost luați de la dealer. Nu au buton de dezactivare și au fost montați înainte de livrare. 

Între timp mașina a primit folie LLumar față și spate. 

IMG_20170422_155019.thumb.jpg.9bb5e22b97eae0b24f5724612c99e9ef.jpg

Editat de bogdanfabbv
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...