Sari la conținut

Ce Troliu Se Pune Pe Duster ?

Postări Recomandate

Cam depiinde ce vrei sa faci cu masina!

Eu, cat am folosit Dusterul la iesiri l-am "utilat" intai , asa cum spune si @Cain, cu multe alte chestii inainte: scut de AL, suspensie inaltata, anvelope MT si... in ultimul rand, un troliu mobil de 2 to (care sta arareori in portbagaj)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am un Warn4500S de 4500LBS (cam 2T forta de tragere in teorie*) (plasma sintetica), folosit destul de mult luand in calcul stilul kamikaze pe care-l am cateodata de a pleca ori singur de voie sau nevoie ori a ma infige in situatii maro :) Am avut un incident cu el (defect de fabricatie, a plesnit tamburul din cauza fantelor de ghidaj care lasau plasma sa se duca si sa impinga prea mult pe capete), dar incidentul a fost rezolvat fara probleme pe garantie.

Intre timp au aparut diverse solutii mai ieftine decat warn (liftwinch, warrior, dobinsons si altele), important e montajul suportului - cum e gandit, de ce e prins si aspectul montajului.

post-3289-0-52392500-1486253827_thumb.jpg

Link spre post

Salut ,

Poti pune intre 3000 lbs si 6000 sau chiar 8000 lbs , mai mare deja devine clar inutil.

E recomandat sa montezi unul adecvat utilizarii - daca vei sa faci iesiri "prietenesti " ocazionale , unul de 3000 sau 4000 lbs insotit de un scripete pentru dublarea fortei de tragere este ideal . De asemenea , daca nu e problema de buget mergi pe sufa sintetitca la el , creste pretul cu cateva sute de lei ( in jur de 200 ) dar scade greutatea cu cateva kg.

Nu trebuie sa-ti faci griji in privinta bateriei la 3000-4000 lbs .

Ca marci gasesti destul de multe variante la 4000 lbs , le gasesti cu denumirea de troliu pentru ATV ( pentru ca asta sunt )

Suport de troliu gasesti usor , fie la noi fie prin piata .

Montajul iti recomand sa il faci la cineva care a mai facut asta , ca as iasa bine .

Nu e complicat de facut si acasa dar nu cred ca merita sa te complici atat , manopera nu e exorbitanta .

Noroaie bune !

Link spre post

nu prea e bine sa te joci cu montajul la asa ceva poti sa strici masina sau poti sa te strici pe tine daca pocneste, si la om e mai greu de indreptat 'caroseria'

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Link spre post
  • 3 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...