Sari la conținut

Postări Recomandate

E mai frumos modelul care o sa apara anul viitor ,mai ales ca va avea lumini cu LED ,alte blocuri optice,alte motorizari noi ,speram si pentru Romania.Daca va fi asa ,

,sigur schimb vechiul Logan!
  • Îmi place 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In Italia Dacia Duster Black Shadow,in Romania Black Touch...cum am spus odata,se jongleaza doar cu nivelul de echipare si automat si cu pretul masinii.Eu am cautat disperat sa pun mana pe un Duster Brave sau Freeway,dar nu am gasit unul nou km o!Probabil ca Black Touch-ul asta inlocuieste Prestigele,pentru ca vad ca a disparut din lista de oferte,la fel ca atunci cand au lansat Urban Explorer-ul!

@ CristianDuster Si ce faci cu modelul ala patratos de Duster din link?Crezi ca lumea e interesata de lumini cu LED si alte blocuri optice?Oare de ce a avut si inca mai are atata succes Dusterul?

PS:Apropo,cine imi poate explica si mie ce diferente sunt intre nivelul de echipare Laureate si Laureate Family?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu de diferenta dintre Laureate si Laureate Family dar pot sa-ti spun ca indiferent de cum va arata noul Duster ,pretul va fi cam acelas,cu sau fara blocuri optice cu LED.

Sa nu uitam ca multe elemente noi au fost deja prezentate la noul Logan MCV si care ,cred eu ,ca nu pot lipsi de pe noul Duster.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Autentifică-te pentru a urmări asta  

×