Sari la conținut

Se Vinde H S K - 1.5Dci, Ph1, Laureate, 4Wd

Postări Recomandate

Din pacate (sau din fericire) sunt nevoit sa ma despart de masinuta mea.

Ea are si topicul ei aici pe forum , unde puteti sa-i vedeti toata istoria pe mainile mele de dusterist:

http://forumduster.ro/topic/2170-hsk-duster-2010-15dci-4x4-brun-cajou/

Pentru informatii mai tehnice, puteti arunca un ochi si aici: http://autovit.ro/anunt/dacia-duster-ID7GiYjF.html.

E prima masinuta de care ma despart cu parere de rau, pentru ca, nu cred ca vreo alta mi-a adus atatea amintiri, si atatia prieteni frumosi!

Daca vreti sa auziti mai multe povesti despre ea:

0724.566.098

Daca vreti sa va aduca si voua la fel de multe amintiri frumoase, 8900 euro, negociabil bineinteles! :)

post-3001-0-81120100-1476703077_thumb.jpg

post-3001-0-16009400-1476703083_thumb.jpg

post-3001-0-30768000-1476703090_thumb.jpg

post-3001-0-72610600-1476703095_thumb.jpg

post-3001-0-33021000-1476703101_thumb.jpg

post-3001-0-31770300-1476703104_thumb.jpg

• Like 3
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Noa, deci ce ziceam pe un topic unde un coleg vroia sa cumpere Duster din surse sigure... acuma e momentul :)

... daca aveam posibilitatea sa acopar diferenta daca as fi vandut Megane-ul sincer iti dadeam un telefon... sa o "blochezi" dar din pacate n-am cum...

Succes cu vanzarea!

Link spre post

Bafta la vanzare, link-ul de pe autovit cel putin la mine nu merge. Pacat ca nu o sa mai ai posibilitatea sa dai rotocoale prin parcarile din Herastrau :) cu dustericiu.....

Cati km ai cu masina ?

Editat de dust16v
Link spre post

Faina masina!

Vorba colegului killer82 - cine are de cumparat, acum este momentul...

Era cineva pe aici care cauta un duster..., dar momentan nu l gasesc ( sunt pe telefon si e mai greu..)

Poate vede respectivul doritor...

Este o chestie sa gasesti masina cu istoric ...

O intrebare ... am vazut ca la cumparare avea bfg uri ...

Acum are falken..

Nu ai fost multumit de bfg?

Ma bate gandul sa schimb conti stock cu ceva AT...si de aceea adun pareri...

Multa bafta la vanzare!

Link spre post

Masinuta a plecat astazi catre noul proprietar. Sper sa il vedem cat de curand pe aici mandrindu-se cu ea.

I-am spus sa intre aici pe forum ca se va lovi de o gasca de oameni frumosi care il vor ajuta si il vor sfatui de bine.

Au fost 2 ani jumate frumosi alaturi de masinuta, alaturi de voi. Cu unii dintre voi sigur ma mai vad la beri si alte evenimente frumoase! Dar cum a constatat si sotia aseara cu tristete "...acuma nu mai suntem dusteristi? nu mai putem merge la ind-uri si camp-uri?" Nope... Dar la "ieseli" sigur o sa se pricopseasca cineva cu mine copilot! =))

Cu multumiri,

/thread closed

• Like 3
Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...