Sari la conținut

Prestige 2010

Postări Recomandate

Eu cred ca-i suspensia ce se monteaza si pe Prafoasele autohtone..Legat de " Prestige"..e un pack look fara jante....doar ca pentru extern are denumirea asta.

Editat de MAK
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 27
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut ! Nu mi-a fost usor s-o gasesc. Am comunicat direct cu proprietarul si, odata ajuns in tara am verificat-o in reprezentanta. Kilometrii sunt reali, o confirma reviziile facute in reprezentanta.

@fumil, sa te bucuri de ea si km cat mai multi fara incidente. Vin cu o paranteza. Daca unora li se pare pretul mic pentru masina lui @fumil, vreau doar sa completez ca am vazut destule Dustere de van

Bine v-am găsit !   Am decis, după o lungă perioadă de căutări, să achiziționez un Duster PH1 "Prestige" 4WD, 1.5dCi, fabricat în 2010 și "întors" din Germania. Câteva impresii care ar putea să-i aj

Posted Images

Scutul de otel de sub motor ar trebui sa fie standard, nu inclus in vre-un pachet (poate ca in 2010 veneau fara).

Iar pentru cei ce nu stiu ce inseamna versiunea Prestige, de fiecare data cand a existat pe vreun model (pe Logan s-a reintrodus), a fost intotdeauna versiunea de top.

Link spre post

@fricolau: ai putea, te rog, să mă lămurești ce înseamnă acel 'reinforced suspension' mentionat ca echipament opțional ? ( echipamentele sunt listate în pdf-ul atașat unuia dintre postările mele anterioare ). Mulțumesc anticipat !

Link spre post

FYI...Taxa de poluare pt 1.6 16v K4M Euro 5 (masina noua) a fost anul trecut 400 coco (pentru ca CO2 = 185 g/km). Nu stiu insa cum se calculeaza infunctie de vechimea masinii.

Prestige din ce s-a mai discutat (parca) e Laureate + pack look + inca ceva optionale in functie de oferta perioadei respective si cred ca se foloseste termenul mai degraba in afara tarii. "Pachet drumuri grele" la Duster cred ca e de asemenea folosit doar in occident.

Link spre post

@ Fumil - da, la Diesel e mai mica taxa (CO2 e mai redus + ca Duster are filtru de particule). Scuze ca nu vad semnaturile pe mobil si nu am realizat ca e diesel.

Oricum, @Caphonne, poti sa compari si treaba asta - ca tu parca inca te decizi ce sa iei :)

Link spre post

Da inca ma decid si ma mai uit si in curtea nemtilor.Imi aduc aminte cand am fost la o prezentare Duster la un dealer prin 2010-2011 nu mai stiu exact cei de acolo dealerii spuneau ca masina are pachet de drumuri grele adica practic echiparea standard.Banuiesc ca acea suspensie ranforsata este suspensia montata pe toate Dusterele 4x4m

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...