Sari la conținut

Viteza maxima Dacia Duster 1.6 16v 4x4

Postări Recomandate

As doris a stiu si eu care este viteza maxima la Duster 1.6 16v 4x4 . In carte scrie 160km/h , dar cred k prinde mai mult. cei de la top gear au testat versiunea 1.5 dci 4x4 110cp si au scris pe site-ul lor k au atins viteza de 180km/h .

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 weeks later...
Si la mine pe A2 a arătat ceasul 160, mai mult nu a vrut

eu am un 1.5 110cp 4x4 dci .....

pe A1 am prins 160km/h destul de lejer, as spune. M-am oprit insa la aceasta viteza, pt ca ii era frica sotiei. Din ce am simtit din pedala, ar mai fi mers o portiune buna. Daca voi avea o iesire ..catre vest, sper sa o pot incerca la 'blana' ....

Link spre post

pe A1 am prins 160km/h destul de lejer, as spune. M-am oprit insa la aceasta viteza, pt ca ii era frica sotiei. Din ce am simtit din pedala, ar mai fi mers o portiune buna. Daca voi avea o iesire ..catre vest, sper sa o pot incerca la 'blana' ....

160km/h pe ceas inseamna de fapt cam 145-148km/h reali cam la toate masinile. Un GPS indica viteza corect daca se merge constat si linie dreapta. Cam ce consum era la viteza aia? Ce turatii la motor?

Link spre post

160km/h pe ceas inseamna de fapt cam 145-148km/h reali cam la toate masinile. Un GPS indica viteza corect daca se merge constat si linie dreapta. Cam ce consum era la viteza aia? Ce turatii la motor?

E mai mica diferenta dintre viteza reala si cea afisata la Duster, cel putin conform GPS-ului meu.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...