Sari la conținut

Intalnirea Nationala A Dusteristilor, Editia X

Postări Recomandate

Limita de 30 de participanti este data de numarul total de participanti.

Daca cineva nu doreste cazare, poate participa la traseu, achitand taxa de participare specificata (adica 150 ron) si toate mesele (200 ron) doar in situatia ocuparii locurilor.

Eu stiu ca pentru cineva care participa ar putea fi mai ieftin achitand doar taxa de participare si... sa stea la cort sau in alta parte dar, din pacate, atat organizatorii (care cheltuie multi bani din buzunar pentru organizare) cat si gazdele (care trebuie sa-si "masoare" toate actiunile), pun sufletul pentru a pastra traditia IND-urilor frumoase si atractive

Trimis de pe al meu P024 folosind Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 183
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dragi prieteni. Asociatia Club Duster are placerea de a va anunta ca se apropie de final lansarea evenimentului Intalnirea Nationala a Dusteristilor, Editia X Organizatorii mai au de definitivat cat

Iete una de... multumim ca sunteti o FAMILE SUPERBA!  

Vineri:   https://photos.google.com/share/AF1QipMbXBj3lKHCFPdWLKoe1wvBP9LQ7dRrxlRts67tDwys4o9vBe4fvtNz225Nrvvp9A?key=TDNPT0FwS1M4dXE2aFhvYXBuYWk3MlRZcGFNSkVn

Posted Images

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...