Sari la conținut

Eliminare Incuietori Portiere

Postări Recomandate

Preocuparile astea imi aduc aminte de cineva..

Unui amic, anul trecut, i-au spart geamul lateral cu un ciob de bujie (a gasit ciobul pe scaun). Greseala a fost ca prietena sa isi lasase geanta pe bancheta din spate.

Cine vrea sa intre intr-o masina, intra usor si rapid.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 16
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

E un baiat pe loganclub ce face niste " obturatoare " ce se monteaza in locul incuietorilor.Userul e *Ghiaurul*. Obturator nu opturator cum mai scriu niste cetateni pe aici!!

Dap la Marian "Ghiaurul" ma gandeam si eu. Ai aici un link cu solutia.

Preocuparile astea imi aduc aminte de cineva.. Unui amic, anul trecut, i-au spart geamul lateral cu un ciob de bujie (a gasit ciobul pe scaun). Greseala a fost ca prietena sa isi lasase geanta pe

Inseamna ca cel care a vrut sa imi sparga Dustericiul a fost prostul prostilor. Mi-a stricat ambele incuietoare :) si tot nu a reusit sa o deschida :)). Cand am ramas fara curent, m-am urcat prin portbagaj :))).

Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk

Link spre post

@MikePop asta mă gândeam și eu că o să fac în caz de urgență :thumbsup: Încuietoare este oricum stricată ( scoasă un sfert din locașul portiereri ) așa că o intervenție oricum era necesară...

Link spre post

Io ma gindesc sa intru pe la Mercedes 1,5 euro bucata, preventiv...ca vine concediu si voi trece prin " teritoriile indienilor ' ...Viena.

Link spre post

apropos de usi si incuietori. are cineva habar daca la usile spate li se poate regla cumva acel cui de pe caroserie astfel incat sa fie putin mai sus sau mai jos? usa stanga spate cand o inchid scoate un sunet de metal pe metal asa, fiind evident ca se loveste prea tare de acel cui. la celelate usi e ok.

Link spre post

sa se fi lasat balamalele? fr ciudat. nu e ca si cum s-a spirjinit cineva de ea sau asa.

m am uitat la incuietoarea de pe usa dar nu pare ca as avea ce regla.

la tico, elementul de pe stalp e in forma de U, si are suruburi care permit ajustari pe 4 directii. aici cuiul asta... habar nu am

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...