Sari la conținut

Duster Laureate Family 4X2,1.5 Dci,110 Cv "thevolverine"

Postări Recomandate

Plasa de aluminiu am cumparat-o din piata Bartolomeu din Brasov de la rusi cu 20 de lei...am folosit ca sablon sa o decupez,protectia radiator de iarna,iar apoi am taiat pe lungime un furtunas de cauciuc,din acela ce se foloseste la udat ghivecele cu flori...apoi am prins-o pe grila cu 3 suruburi asemanatoare cu cele originale.Toata operatiunea a durat 1 ora,din care trei sferturi mi-a luat sa pilesc plasa din pe margini.

Ps:Daca vrei detali cu suruburile de prindere,le fac o foto.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 88
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am reusit in sfarsit astazi sa-mi fac timp sa fac cateva poze!

Salutare tuturor!A sosit in sfarsit timpul sa atarn in cui condusul sportiv si viteza si sa trec la ceva mai batranesc in ton cu varsta!Asadar am optat dintre mai multe oferte de suv-uri sh care aveau

Dupa ce le-am examinat atent,am ajuns la concluzia ca sunt si astea teapa,deci le-am pus la pierderi langa suportii de numar,antene si husele de  scaun testate pana acum!Asa ca m-am suparat si mi-am f

Posted Images

N-ar fi rau sa ne arati o poza mai de aproape cu prinderea.

Legat de impact negativ, atata timp cat o tii curata plasa aia si (din ce se vede) nu are ochiurile prea mici - nu prea are ce probleme sa iti faca.

Link spre post
14 hours ago, TheVolverine said:

Salutare,exista vreo lege sa-mi interzica sau sa reglementeze gaurirea placutelor de inmatriculare?Am gasit niste suporti de numere cum au Q-urile in Italia pe spate,dar trebuie sa fac 4 gauri in colturile placutelor,pentru a le prinde de suporti cu niste chesti de cleme,un fel de braduti din plastic de culoare alba sau albastra,dupa caz.Si apropo,cum se demonteaza capacul de plastic de pe haion?Trebuie sa il dau jos ca mi-au cazut inauntru capetele de la niturile cu care a fost prins ultimul suport,acestea fiind mai mari ca cele dinaintea lor, nu vor sa iasa pe gaurile din partea de jos,acelea cu doape de cauciuc.

Mi-am dat quote la postul meu ca a ramas in urma...deci am luat doi suporti de numar metalici pe care placutele se prind cum am spus mai sus,asadar cine imi poate spune si mie daca e "legal " si nu voi avea probleme ulterioare...pot face 4 gauri in colturile placutelor ce vor fi astupate si ascunse de acele clipsuri  de prindere si cel mai important cum se scoate ornamentul din plastic de pe haion fara sa rup ceva pe acolo,sa pot prinde suportul de haion asa cum trebuie cu garnituri de cauciuc si suruburi de inox sa nu mai apara zgomote la inchidere?Multumesc!

PS:Foto cu prinderea plasei voi pune pe seara.

Link spre post

Multumesc de informatile primite...am vazut pe youtube la italieni cum se scoate rahatul ala de ornament de pe haion si in final mi-am montat si numerele pe suportul metalic dupa ce bineanteles a trebuit sa pilesc la ele,ca sunt cu 1mm mai mari decat standardele UE!Acum pot sa spun ca arata a masina adevarata,dar cel mai mult sunt mega fericit ca a disparut zgomotul de rahat la inchidere haion!

Link spre post
  • 2 weeks later...
On mercoledì 10 maggio 2017 at 8:12 AM, Killer82 said:

N-ar fi rau sa ne arati o poza mai de aproape cu prinderea.

Poze cu sistemul de prinde al plasei...lucrarea finala! :)

20170520_190049.jpg

20170520_190022.jpg

20170520_190033.jpg

Link spre post

In caz de impact frontal,pe ce drumuri circul eu,nici setul de scuturi din aluminiu de origine facut cadou de fiumeu,nu mai conteaza! ;) 

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...