Sari la conținut

Duster Laureate Family 4X2,1.5 Dci,110 Cv "thevolverine"

Postări Recomandate

Apropo de covorase ca mi-am adus aminte,deci eu am covorasele ce se gasesc prin reprezentantele Dacia,acelea din cauciucul ala dubios de pare a fi mai mult plastic!Totul OK pana la cel din partea soferului,unde toata mizeria de pe incaltari cade pe langa si ajunge pe mocheta masinii!Ce naiba as putea improviza pe acolo sa elimin problema?Multumesc! :) 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 88
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Am reusit in sfarsit astazi sa-mi fac timp sa fac cateva poze!

Salutare tuturor!A sosit in sfarsit timpul sa atarn in cui condusul sportiv si viteza si sa trec la ceva mai batranesc in ton cu varsta!Asadar am optat dintre mai multe oferte de suv-uri sh care aveau

Dupa ce le-am examinat atent,am ajuns la concluzia ca sunt si astea teapa,deci le-am pus la pierderi langa suportii de numar,antene si husele de  scaun testate pana acum!Asa ca m-am suparat si mi-am f

Posted Images

@ISZY56 covorasul are umar suficient de inalt de jur imprejur,eu ma "refeream" la partea de sub pedale,partea aia unde are prelungirile acelea f.scute  facute dupa forma "podelei"...am incercat sa bag diverse chesti acolo,dar nu se aseaza bine din cauza formei dubioase din acea zona si nu au facut decat sa ma incurce la picioare!Daca ai cunostinta de un covoras ce protejeaza bine acel loc,da-mi de stire si mie sa-mi iau si eu un set sa scap de problema asta.Multumesc!

Editat de Killer82
Eliminat formatare BOLD
Link spre post

Eu am luat asa ceva:

http://www.bestautovest.ro/set-covorase-auto-din-cauciuc-dacia-duster-4x4-2010-presuri-tip-tavita-bestautovest-4-buc.html (vad ca au stoc terminat - si eu am asteptat cateva luni pana au reaparut)

La Duster ph2 nu sunt diferente la covorase intre 4x2 si 4x4.

Link spre post

@emilian_rks  salut,acel model de pres (partea soferului),protejeaza bine zona de sub pedale?Ma intereseaza sa nu cada pamant sau alte mizerii de pe talpa mergatorilor pe mocheta podelei.Apropo ai cunostinta cumva si de niste huse pentru scaune care sa se potriveasca perfect?Multumesc!

Link spre post

Am pus poze mai jos.

Huse auto care vin perfect: http://www.huseautotm.ro/ a facut un coleg la Kuga in jur de 600/650lei, zici ca-s de fabrica, daca nu observi slitul pentru airbag din lateralul spatarului. Montajul cica e complicat, i l-au facut la firma in vreo 1h, dar vin perfect. Pe site nu apare Duster, dar poate nu e actualizat. Colegul a intrebat pentru mine cand a fost la ei si au zis ca fac pentru Duster.

2017-10-04 18.15.26.jpg

2017-10-04 18.14.01.jpg

• Like 1
  • Mulțumesc! 1
Link spre post
  • 4 months later...

Sa am evidenta contabila complecta pe topic,link cu husele montate pe scaune,dar cu mentiunea ca tetierele scaune spate nu intra bine.Le-am bagat fortat si buretele din tetiera sta adunat aiurea,asa ca le-am trimis la modificat.Am mai  facut 4 "prelungitoare" din elastic si tridenti pentru prinderile orizontale din spate le banchetei...in original stau prea stranse si fac urme in mocheta si buretele spatarului.

Foto cu stopurile montate, doar dupa ce ajung becurile led comandate din ro...Deocamdata doar doua foto cu agregatul  inzapezit,foto din timpul lungii ierni romane de doar o  jumatate de zi si doar odata la 5 ani! ;)  Astazi de dimineata,ia ghiciti cine se plimba singur pe strazi cu masina ca boier Bibescu si se mira ca nu e trafic?

20180226_090523.jpg

20180226_090547.jpg

Link spre post
  • 2 months later...

Facut revizie de 2 ani,montat carligul Galia cu instalatia de origine,dar cu comentarii din partea angajatului din service care nu avea chef de munca si ca atare batea campii..Daca mergeam singur fara fiumeu,il puneam pe mascariciul ala sa coboare masina si mergeam in alta parte!Mai bine il montam eu in parcare ca oricum a trebuit sa modific si sa remediez lucrarea de doi bani a aluia.Montat si stopurile cu led central,cu un pic de dificultate cel din stg unde cretinul ala mi-a lasat firul cu mufa de la stop mega scurta,practic mufa era in caroserie! Cum puii mei a bagat-o in stop nu stiu,poate cand avea dat jos ornamentul de plastic si a pus-o la misto...am desfacut acasa tot rahatul sa pun mufa cum trebuie,ca la o adica sa pot schimba becurile din stop.Schimbat becurile din faruri DRL cu leduri,in prima faza unele prea lungni,ulterior cu unele scurte Osram.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...