Sari la conținut

Duster Laureate Family 4X2,1.5 Dci,110 Cv "thevolverine"

Postări Recomandate

• Răspunsuri 88
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am reusit in sfarsit astazi sa-mi fac timp sa fac cateva poze!

Salutare tuturor!A sosit in sfarsit timpul sa atarn in cui condusul sportiv si viteza si sa trec la ceva mai batranesc in ton cu varsta!Asadar am optat dintre mai multe oferte de suv-uri sh care aveau

Dupa ce le-am examinat atent,am ajuns la concluzia ca sunt si astea teapa,deci le-am pus la pierderi langa suportii de numar,antene si husele de  scaun testate pana acum!Asa ca m-am suparat si mi-am f

Posted Images

Si in Romania sunt destule mega balti unde se prind exemplare foarte mari de crapi!Si la fel ca si prin alte parti,pe toate se pescuieste in regim CR,adica catch e release (prinde si elibereaza).Cateva care imi vin in minte acum ar fi: Moara Vlasiei 2,Corbu,Greaca Cercani,Hermes Peris,Tancabesti,Varlaam,Sanpaul,Doripesco,etc.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 months later...

Upgrade la 15500 km:Scos din porbagaj lanturiile si restul acareturilor pentru sezonul rece si trecut la cel de vara...In primul rand o mega spalare inclusiv pe la toate incheieturile din cauza unei ploi cu nisip,verificat ochiometric nivele lichide si presiune roti,montat lada pe plafon si obligatoriu bagat lada frigorifica in porbagaj pentru tinut berile la rece,schimbat smiley odorizant cu unul proaspat si la urma inlocuit covorasele din cauciuc cu cele textile...asadar pregatit pentru sezonul de vara 2017,foto mai jos!

post-4759-0-63863300-1489224848_thumb.jpg

post-4759-0-17410500-1489224868_thumb.jpg

post-4759-0-12559900-1489224884_thumb.jpg

post-4759-0-12064200-1489224898_thumb.jpg

Link spre post
  • 1 month later...

Upgrade:Am facut 2000 km fara pauze (exceptie alimentatul)... intrare in mega panica inainte de Sibiu din cauza ca aveam 2 pavele la gaz si brusc am intrat pe rezerva,fix cu 50 km inainte de Sibiu!Am redus viteza de deplasare la 100 km /h si normal ca  am luat teapa din cauza pacalicilor care se ocupa de autostrada asta de doi bani,jeg de drum la care se lucreaza si probabil ca se va mai lucra inca vreo 10 ani din N motive....am iesit de pe autostrada sa alimentez,iar la reintrare dupa ce am trecut de un varf de panta,culmea,am dat de un PECO Petrom!!!Infine,am facut revizia de un an,ocazie cu care am montat carligul pentru remorca de origine si  covorasele tavita, care adevarul e ca sunt bestiale,o plasa din aluminiu ca protectie radiator.Am mai facut RAR-ul si restul de rahaturi made in Romania la inscriere masina,iar in final am primit adeverinta si numere inmatriculare negre personalizate,asa cum am vrut eu,iar  acum astept sa vina talonul din Bucale!

PS:Restul de acareturi le voi monta in luna Septembrie cand vin oficial in concediu,ocazie cu care voi veni,bineanteles daca se va  organiza,la un eventual IND.

Editat de TheVolverine
Link spre post
  • 2 weeks later...

Salutare,exista vreo lege sa-mi interzica sau sa reglementeze gaurirea placutelor de inmatriculare?Am gasit niste suporti de numere cum au Q-urile in Italia pe spate,dar trebuie sa fac 4 gauri in colturile placutelor,pentru a le prinde de suporti cu niste chesti de cleme,un fel de braduti din plastic de culoare alba sau albastra,dupa caz.Si apropo,cum se demonteaza capacul de plastic de pe haion?Trebuie sa il dau jos ca mi-au cazut inauntru capetele de la niturile cu care a fost prins ultimul suport,acestea fiind mai mari ca cele dinaintea lor, nu vor sa iasa pe gaurile din partea de jos,acelea cu doape de cauciuc.

Link spre post

Ca mi-am adus aminte...influenteaza cu ceva negativ plasa pusa de mine sa protejez radiatorul?Am mers pe varianta asta doar sa o pot da jos usor cand merg la revizie si iarna cand o pun pe cea din plastic.

20170509_100504.jpg

20170509_200427.jpg

20170509_200813.jpg

Editat de TheVolverine
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...