Sari la conținut

Duster 1.2 - 4X2

Postări Recomandate

• Răspunsuri 53
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Habar nu am cum ai facut tu comparatia asta intre logan si duster 4x2 si apoi ai plasat 4x4 intr-o alta categorie (eronata din punctul meu de vedere) cea a crossover-urilor. Hai sa-ti explic pe strad

Sper ca aceste comportamente sa se datoreze asteniei de primavara, pentru ca alta explicatie nu gasesc. O sa ma repet si pe aici ca se pare ca e pentru unii e mai greu. Acest forum are un regulament

Cred ca multi si-au luat 4x4 pentru vremurile de iarna cand autoritatile sunt surprinse de zapada pe asfalt.

Posted Images

Stai linistit, dupa ce iti vei lua Duster-ul 4x2 vei auzi de multe ori ca ai dat dublu pe un Logan mai inaltat si atat. Eu deja m-am obisnuit cu asta, nici nu mai aud comentariile astea. Atat pot sa spun, am mers si am trecut cu Duster-ul meu cu motor de ascutitoare si tractiune doar pe sfert de tura la roata dreapta din fata prin locuri unde nimeni nu credea ca voi reusi sa ajung si sa trec (imi ramane in memorie exclamatia unui posesor de Mitsu bine echipat pentru off ce a zis odata: trecerea asta trebuia filmata si trimisa la Dacia, sa o foloseasca de reclama).

In alta ordine de idei, neaparat trebuie sa ne vedem cand vin in Constanta la vara. Am sa stau la ai mai cam 3 saptamani undeva in iulie-august (in zona Soveja colt cu Hașdeu), si o sa imi fac veacul pe plaja de la Corbu cam in fiecare zi de dimineata pana in ora 13-14 in perioada asta, in fiecare zi cu soare (sper ca toate :) )

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hai ma @carera, hai ca nu ii rau deloc forumu' asta... acuma fiecare cu convingerile (si prejudecatile) sale (de multe ori e greu si nu are sens sa ni le schimbam unii la altii prin discutii interminabile de tip "VS" dar noa, intervin multe)... e bine ca tu stii ce vrei si esti hotarat ;)

Si DA, un motor calumea te baga unde nici un 4x4 nu poate, insa si acolo tre sa stii sa il stapanesti ;) si chiar daca nu ti-e inmatriculat bike-ul de teren, ca sa il duci pe o remorcuta pana la "locul de joaca" clar ti-e arhisuficient un benzinar 4x2 (personal cred ca dieselul isi arata superioritatea cam la remorci de la vreo tona incolo).

Deci, baga mare cu proiectul propus - iar opiniile altora foloseste-le (sau ignora-le) dupa cum crezi tu ca te vor ajuta in demersul tau #parereamea

Dar pe forum vei afla multe chestii utile, daca filtrezi si treci usor peste ceea ce nu te ajuta :)

Succes!

Link spre post

@carera, mie unul mi se pare ai punctat foarte pertinent de la primul post. Cat despre raspunsurile contracdictorii, eu zic sa ignori caci peste tot vei gasi genul acesta de oameni. Nu trebuie decat sa-ti vezi de interesul tau, iar cine e de acord cu tine , e bine, cine nu este de acord cu tine, iar e bine.

Si eu am primit raspunsuri contradictorii, ba chiar am dat si eu, dar pana la urma suntem oameni si asa invatam.

Link spre post

Inainte sa devin posesor de Duster m-am documentat si am ales varianta cea mai potrivita pentru mine.Asa cum altii au ales sa se dea cu KTM ,fiecare e liber sa aleaga ce doreste sa achizitioneze si respect justetea alegerii facute de fiecare din membrii acestui forum .

Pur si simplu am redat parerile unor jurnalisti care au condus Duster 4x2 dar si 4x4,pareri pe care le si impartasesc justificat.

Link spre post

Omu' cred ca a zis clar de la inceput ca vrea 4x2 si ca stie bine de ce vrea 4x2, si de asemenea ca stie bine de ce nu vrea 4x4. Nu ca nu e loc si dezbateri pe tema, dar nu cred ca trebuie purtate in topicul lui.

Iar diferentele intre suspensii ... cred ca se pot verifica rapid daca doi colegi de , unul cu 1.2 si altul cu 1.5, scriu aici ce coduri au la arcuri si telescoape.

Daca ai timp si vrei sa urmaresti prezentarea Dusterului cu motor 1,2 Tce pe turatii.ro.Ai sa vezi ca exista alt tip se suspensie pe 1,2 Tce,nu alte arcuri sau amortizoare!
Link spre post

Hai ma @carera, hai ca nu ii rau deloc forumu' asta... acuma fiecare cu convingerile (si prejudecatile) sale (de multe ori e greu si nu are sens sa ni le schimbam unii la altii prin discutii interminabile de tip "VS" dar noa, intervin multe)... e bine ca tu stii ce vrei si esti hotarat ;)

Si DA, un motor calumea te baga unde nici un 4x4 nu poate, insa si acolo tre sa stii sa il stapanesti ;) si chiar daca nu ti-e inmatriculat bike-ul de teren, ca sa il duci pe o remorcuta pana la "locul de joaca" clar ti-e arhisuficient un benzinar 4x2 (personal cred ca dieselul isi arata superioritatea cam la remorci de la vreo tona incolo).

Deci, baga mare cu proiectul propus - iar opiniile altora foloseste-le (sau ignora-le) dupa cum crezi tu ca te vor ajuta in demersul tau #parereamea

Dar pe vei afla multe chestii utile, daca filtrezi si treci usor peste ceea ce nu te ajuta :)

Succes!

Da e adevarat ca un motor bun te duce unde nu ajunge nici un 4x4 dar e un pic de tot egoist sa te bucuri doar tu de acest lucru.Dar o masina multumeste toata familia pe cat posibil.
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...