Sari la conținut

Carenaj Roata Spate - Foarte Fragil - Solutii

Postări Recomandate

Stiu si eu ca zboara relativ repede carenajul ala, ca si mie mi-au zburat clemele de la ele si s-au spart cand m-a lovit unul in spate. Aripa nu era indoita sau ceva... Cam casante plasticele de la Duster.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 24
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am cumparat de la novline pentru 2x4 si merita. Se monteaza usor - pe partea dreapta, unde este busonul de alimentare, protejeaza teava rezervorului, nu se face nici o modificare, se potrivesc perfe

Da, se monteaza peste cel original. Am pus si eu de 4x4. La mine ramane un mic spatiu spre buza interioara a aripii.

http://forumduster.ro/topic/2016-16-al-meu/page__st__42#entry44325   aici sunt niste poze cu montajul de pe masina mea

Posted Images

Da, se monteaza peste cel original. Am pus si eu de 4x4. La mine ramane un mic spatiu spre buza interioara a aripii.

Esti sigur ca asa trebuie montate, peste cele originale? Si te rog detaliaza un pic ca nu am inteles despre spatiul spre buza interioara. Mersi!

Link spre post

Si eu am montat carenajele complete pentru rotile spate.

Se monteaza peste carenajele existente.

Ar ramane putin loc in partea de sus dar eu le-am mai dat o prindere si acolo si stau perfect.

Protejeaza teava de alimentare cu combustibil si noroiul nu mai are unde sa se opreasca.

Link spre post

@CristiZ: spatiul cu pricina ramane in partea superioara, intre buza aripii si masca de plastic. Se vede bine acest spatiu in pozele lui Flippergl (a 6-a poza).

Link spre post
  • 1 month later...

Vreau sa pun si eu la duster carenaje la rotile spate, dar vad ca siteul novline nu mai poate fi accesat, iti cere user si parola.

Ceai care ati cumparat de la ei cum ati procedat ?

Sau se gasesc si in alta parte aceste carenaje ?

Link spre post
  • 2 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...