Sari la conținut

Duster Laureat 4X4 ,1.5Dci,109Cp

Postări Recomandate

@SANDU, eu tot nu inteleg cum iti setezi tu ca vrei sa mergi in croaziera la 90km/h si mai ales cum modifici dupaia sa mergi cu 100 de ex. Poate îmi explici daca ai vreme.

Filtrele de diesel nu ma pasioneaza pt ca am motor pe benzina. Insa si eu vreau sa montez o protectie (scut) la catalizator si fire sonda lambda de aval, asa ca daca te apuci de ceva in acest sens te-as ruga sa bagi ceva poze.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 58
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cu ECO activ, mai ales la Euro6 S&S se reduc performanțele motorului și consumul de curent.   Ai GEPDA(grup electro pompă direcție asistată) care are calculator propriu, indicațiile le primește

Cele 2 sageti le ai si pe eco-off. Si alea tin cont si de greutatea talpii, s-a mirat consiliera la drive-test ca se aprindea mai sus la mine gear-shift-ul (pe mine ma interesa sa vad cum se comporta

Posted Images

@SANDU, eu tot nu inteleg cum iti setezi tu ca vrei sa mergi in croaziera la 90km/h si mai ales cum modifici dupaia sa mergi cu 100 de ex. Poate îmi explici daca ai vreme.

Filtrele de diesel nu ma pasioneaza pt ca am motor pe benzina. Insa si eu vreau sa montez o protectie (scut) la catalizator si fire sonda lambda de aval, asa ca daca te apuci de ceva in acest sens te-as ruga sa bagi ceva poze.

Si eu is curios cum se seteaza viteza de croaziera (sau limita in cazul speed limiter) si mai ales cum o cresti/scazi in timpul mersului.

Link spre post

Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara ptobleme. Viteza se seteaza in mers in mometul apesi butonul, fara da calci frana sau ambreiajul. Daca vrei sa o cresti apesi succesiv pe buton, si iti creste parca din 5 in 5 km/h

Link spre post

Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara ptobleme. Viteza se seteaza in mers in mometul apesi butonul, fara da calci frana sau ambreiajul. Daca vrei sa o cresti apesi succesiv pe buton, si iti creste parca din 5 in 5 km/h

Din 2 in 2 km/h, acesta este pasul, cel putin la mine. Ideea este ca Sandu nu are pe volan acele butoane. Pe consola are butonul pentru limitator/mod croaziera insa fara ca functia sa fie activata din fabrica, prin urmare are volanul obisnuit, simplu.

Editat de BobyP
Link spre post

Salutare la toti dusteristi,

stie cineva de unde pot procura cheder capota motor.La mine capota sta in sistemul de zavorare fata,iar la drum clantane de jocul mic pe care il are.

Am vazut pe forum la un coleg care isi vinde Dusterul(preda leasing),ca a pus acest cheder pe care a dat 20E.Multam,

Link spre post

@SANDU la orice magazin de piese auto cere cheder de usa Dacia 1300-1310. Costa in jur de 30 lei.

Eu am unul in portbagaj pe care o sa-l montez in w-end :ahappy:

Editat de Larry82
Link spre post

salut pe toti dusteristi,

vreau sa stiu daca are cineva pe bord "Gear Shift(GSI=indicator pt.schimbarea tr. de viteza).Nu stiu cum arata,nu ca as schimba tr. de viteza dupa el si il am in oferta masinii.

astept sa vad desi cred ca numai la euro 5 si 6 exista.

km fara peripetii va doresc

Link spre post

Da' PH2-u tau ce euro este? Nu-i 6?

Io am indicatorul. E aproape de necrezut ca nu il ai daca astia cu euro 5 il avem.

Arata ca 2 sageti de culoare verde, una in sus si una in jos in functie de cum e necesara schimbarea treptei.

Editat de mugur
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...