Sari la conținut

Rabatare Banchete Si Tetiere Tip "l"

Postări Recomandate

Xmaster, la mine(4x4) ca sa dorm confortabil in el trebuie ca toata suprafata creata sa fie plana. Deci:

1. Se ridica sezutul banchetei pana ajunge in spatele scaunelor, vertical.

2. Se rabateaza spatarul banchetei, rezultand o platforma continua (la 4x2 nu iese chiar plana)

3. Se doarme ori whatever pe teren "drept"

Qed.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sincer nu am incercat sa vad cat de orizontala devine problema daca nu indepartezi sezutul si doar lasi spatarele jos... la toate masinile ce le-am avut chestia asta se lasa cu un anumit unghi, mai mic sau mai mare in fctie de constructia fiecareia. Ideea e ca daca rabatezi ca sa si cari ceva cat de cat serios acolo, apai ar fi bine sa fie plata podeaua, ma gandesc :)

Link spre post

Asa e la mine la Forester de exemplu. Lasi doar spatarul in jos dar nu poti sa ridici sezutul inainte.

Daca s-ar putea asta, ar deveni si la Forester podeaua plata, dar nu merge.

Spre fericirea sufletului meu,am descoperit ca la Duster chiar merge sa o fac plata. E adevarat, e bine si cand cari lucruri sa fie plata,

dar din punctul meu de vedere, adevarata fericire vine cand faci patul si te bagi la nani. Huge win :D

But that's just me...

Link spre post

Subscriu la intrebarea lui @SYL40 - daca stie cineva unde se gasesc, bagati aicea o sugestie.

O sa trimit mesaje si colegilor de la sectiuna Bursa sa vedem daca pot s aduca.

Inca o intrebare adiacenta - tetierele de la varianta de tapiterie de piele sunt 100% la fel cu cele textile?

Ca daca tre sa cumpar tetiere de-astea "virgula", parca le-as lua direct cu piele de-asta "ecologica", avand in vedere ca la rabatare astea textile se murdaresc mult mai usor...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...