Sari la conținut

Bun Gasit! Nu Am Duster(Inca) Iar Asta Ma Enerveaza, Uneori!

Postări Recomandate

Tot ce pot sa spun dupa ce am condus 3 ierni un mini-suv 4x4 cu ceva garda la sol e ca iti formezi un obicei foarte "prost" cu masinile astea ca sofer: nu te mai stresezi de gropi, borduri, conditii meteo, carat de chestii (pe plafon, inauntru, etc) si alte cele.

Vechiul 4x4 era un Daihatsu Terios din 1997 de 1.3 litri benzina - am scos din santuri iarna cu el vreo 2 Logane si un Opel Astra, am urcat in zone inzapezite in care un Tucson nu se incumeta pt ca patina, am intrat in noroaie pana la genunchi si am coborat taluz-uri pana la brau (ramas suspendat pe burta, impins un pic, a fost OK)... dupa ce faci chestii de-astea si vezi ce poate masina aia... nu stiu daca iti mai vine sa iti iei masina "normala" :)

Cu Dusterul... desi e mult mai capabil ca Terios-ul, nu stiu inca ce o sa il astepte, pentru moment ii prevad o viata relativ linistita, fara chestii prea hardcore, insa vreau sa stiu ca "am cu ce" daca e nevoie.

Si de mult ma gandesc la un Samurai 1988 (carburator, nimic electronic) pe care sa-l restaurez si modific pt offroad mai greu... insa o a 3-a masina doar pt hobby e un stretch cam mare pt orice familie normala.

Dar nu as putea sa dorm linistit fara o masina 4x4 - nu spun ca toti trebe sa fie asa, insa odata ce vezi diferenta... ;)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Subscriu! Dupa ce am mers cu Duster 2 ani mi-am dat seama ca nu voi mai putea detine vreodată mașină "normala" :). Am uitat de gropi, borduri, nămoale...

Un prieten striga in dreapta:" uşor!ușor!ușor!" Si după ce am trecut fara sa incetinesc tot el zice:" pai a mea ziceai ca se rupe-n două dacă treceam așa pe aici! " :)

Editat de MikePop
Link spre post

Am condus vreo 200km dusterul meu. E clar, nu m-am inselat alegand Duster si descopar un nou mod ...mai relaxat de a conduce. Ma miram de ce sunt asa scurte vitezele dar am vazut pentru vreo 2-3 km off road cat de folositoare sunt primele 2. Am rabatat si scaunele din spate sa masor daca pot pune o usa simpla de camera din magazin. Hmmmm... Am lasat usa in magazin! Nu mi se pare deloc zgomotoasa pentru un diesel. Inca mai merg pentru rodaj, simt ca are mult mai mare potential si nu voi pierde mult timpul ca sa il descoper.

Km multi cu duster. Numai bine.

Link spre post

Pentru usi tevi si alte cele, exista bare transversale de pavilion - mai greu la PH2 pt ca au barele longitudinale mai groase... dat sunt :) recomand chingi cu clicket ;) posibil sa fie necesar si un scaunel pentru unii :)

Link spre post

Poate ca de acum inainte ma voi gandi sa imi cumpar ce este mai mare, usor sau voluminos cu transportul lor. Mai bine ma gandesc la bare transversale pentru proiectoare sau suport de biciclete. Sincer, mi-a trebuit un duster 4x4 sa ajung mai aproape de anumite zone pe care nu le mai pot parcurge pe jos. Si cand ma gandesc ca mergeam pe jos km buni prin paduri... Dar duster e numai bun ptr a ajunge mai usor in zone accesibile ...sau nu. Ma declar multumit cu el.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...