Sari la conținut

Duster Dobrogean

Postări Recomandate

• Răspunsuri 33
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dupa ce am sapat transee prin ceva sol argilos, am inteles de ce injura lumea cu atat patos jantele stilizate. Am scos caramizi intregi din santul ala interior, de putem sa construiesc o soba. In 100

Pe culmea pricopanului cresc dustere... ce ti-e si cu clima asta din dobrogea...

Mno... sa mai punem cate-o poza zic

Posted Images

Mersi dragosb o sa tin cont. Si eu sunt contra prafului in masina iar referitor la echipamente stiu cum e. Eu de obicei le tin intr-un fel de geamantane metalice captusite cu buret insonorizant si nu am probleme. Mai ales ca am si prostul obicei sa merg cu geamul deschis cam la fiecare sfarsit de saptamana sunt cu masina la spalat.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 months later...

Eh... se putea si fara, dar gravitatia nu tinea cu directia de mers dorita de mine si parca imi era mila putin de prafuitor sa-l folosesc pe post de excavator. (Inca) nu eram suspendat :)

Link spre post

Dupa ce am sapat transee prin ceva sol argilos, am inteles de ce injura lumea cu atat patos jantele stilizate. Am scos caramizi intregi din santul ala interior, de putem sa construiesc o soba. In 100 si ceva de km pana acasa s-a intarit si compactat pamantul intr-o simbioza cumplita cu rotile mele :getlost: Am bagat fise la omv la spalatorie de mi-a crescut parul pana am plecat :afro:

Mirosul de cuplaj incins - mai ceva ca un ceaun plin cu gulas.

asa ii sta dusterului bine ! ceva noroi peste tot, zici ca e optionala de la fabrica...

Link spre post

Dupa ce am sapat transee prin ceva sol argilos, am inteles de ce injura lumea cu atat patos jantele stilizate....

Sa vezi cum face masina cand iti ramane acolo zapada inghetata... Acuma trage dreapta, mai cade o bucata apoi trage stanga... Tremura ba mai tare, ba mai incet, si cand franezi tare scoate abur ca mocanita :))

Eu raman la parerea mea, ca as da oricand jantele mele "stilate" pe un set de jante simple de tabla negre.

Link spre post

Si eu am renuntat complet la jantele stilizate din acelasi motiv. Pentru asfalt sunt ok, insa in offroad prefer oricand aliaj cu 5 spite. Se curata mult mai usor.

Revenind la subiect, sunt putin invidios pe "distractia" ta.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...