Sari la conținut

Duster Dobrogean

Postări Recomandate

Nu am o placere deosebita sa sap sleauri, ca tot eu injur dupa ce se usca (prefer oricand putin rally raid pe drumurile agricole decat tarait prin gropi si santuri)... dar trebuie sa recunosc ca e distractiv uneori si prin noroaie.

Nu as face asta, in schimb, doar pt placerea tavalirii prin noroi daca drumul nu ma poarta pe acolo spre o destinatie anume. Am o boala crunta pe unii "offroaderi" din dobrogea care rup toate malurile din ariile protejate si se tavalesc in toate baltile in care se inmultesc linistite diverse specii de amfibieni. Totul din frustrarile lor ca n-au trasee "ca la munte". Ei nu se duc sa se bucure de natura, se duc sa isi rupa masinile si sa isi masoare organele pe motorul incins.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 weeks later...
  • Răspunsuri 33
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dupa ce am sapat transee prin ceva sol argilos, am inteles de ce injura lumea cu atat patos jantele stilizate. Am scos caramizi intregi din santul ala interior, de putem sa construiesc o soba. In 100

Pe culmea pricopanului cresc dustere... ce ti-e si cu clima asta din dobrogea...

Mno... sa mai punem cate-o poza zic

Posted Images

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Foarte frumoase pozele.

Ai cumva de împărtășit niște idei de trasee prin Dobrogea?

În cap am munții Măcin pe care îi tot bat cu bicicleta dar nu îmi dau seama ce drumuri ar fi accesibile pt Duster. În plus, nu vreau să-mi bat joc de zonă și nu vreau sa intru în parcul național

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

Link spre post
Astazi am lansat un proiect de suflet pt mine, ca prea se adunau pozele pe hard-uri si stateau ingropate acolo. Prafuitorul joaca si el un rol important in aceasta povestioara :)

https://www.facebook.com/WildPathAdventures/

http://www.wild-path.com/

Foarte reușit site-ul.

Bravo

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...