Sari la conținut

My Duster - Proiecte Diy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 50
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Partea de alarma este pe cablaj de test in masina din toamna, si merge bine. Mai greu cu timpul, insa am mai facut cate ceva. Am avut si ghinionul sa-mi vina cablajele gresite din China, lucru care m-

Am terminat de montat si conectat led-urile la automatizare, ai am facut in graba si un filmulet de prezentare     Deci, ca descriere a automatizarii in momentul actual: Automatizarea canbus

Primul test cu cornering lights

Posted Images

Am inceput lucrul la montat tableta in bord, urmeaza sa gasesc modalitatea de motorizare, si sa fac un capac de plastic care sa acopere totul cand e inchisa

Frumos lucrat. Poate un motoras de CD player portabil te ajuta, spatiul fiind destul de mic in spatele tabletei

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu e chiar asa putin spatiu, insa imi va trebui un motor cu reductor, sau un servo, deoarece tot ansamblul e un pic greu. Oricum, vreau sa incerc sa pun magneti la capete de cursa, sa ajute la fixarea pozitiei. As fi vrut sa pun o greutate pt balans, insa chiar nu i-am gasit loc... eventual un arc...

post-2775-0-96287100-1459963887_thumb.jpg

La ceva de genul asta vreau sa ajung

Editat de ambvision
Link spre post
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

Momentan toate sunt implementate pe niste led-uri incat o vreme sa le pot verifica functionarea corecta, urmand ca intre timp sa fac si o cutie cu relee/tranzistoare de putere/sigurante ca sa leg efectiv proiectoarele.

@ambvision ce se mai aude de proiectul cu alarma DIY? ai mai reusit sa inaintezi?

mi se pare super interesanta ideea

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...