Sari la conținut

Duster Prestige 1.5Dci, 4X2

Postări Recomandate

Ecranele le-am cumparat de vre-o patru ani. Sunt Majestic, nu e cine stie ce marca, dar in afara volumului care nu e cine stie ce sunt impecabile. Fiecare ecran are iesire pt casti. Unul are doar rol de monitor, iar celalalt are intrari pt card SD si mufa USB Ma bate gândul sa incerc sa le incorporez in tetiere, dar apare riscul de supraincalzire iar daca nu-mi iese cum trebuie pierd o tetiera. Am o idee de cum sa le montez mai bine dupa ce gasesc husele ideale.

205pj5k.jpg

Editat de luci
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 16
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

cu o bucata de piele si banda dubluadeziva am acoperit partea metalica care risca sa se zgaraie la incarcrea portbagajului.  

Cateva imagini din concediu [/img]      

Masina este standard. Am pus doar ecrane in spatele tetierelor. La drum lung sunt perfecte pt fetita mea    

In Banloc, langa Deta (vad ca esti din Arad, asa ca nu e foarte departe de tine) e un nene care face huse la comanda (si le face foarte bine, de multa vreme ma bate gandul sa merg pe la el). Poate iti face el ceva huse pentru tetiere in care sa incorporezi ecranele (adica, mi-ai venit o idee citind ce ai scris tu, si cand o sa ajung la el pentru mine sigur incerc sa o fac si cu un set de monitorare in brate).

Link spre post

@DonQuijote

Sunt din zona Aradului, dar locuiesc in Italia...

Si eu m-am gandit la o varianta de a incorpora ecranele in husele tetierelor. Ma ajuta mult forma tetierelor, fiind mai patratoase. E destul de usor pt mine si datorita serviciului sa le fac... dar astept sa gasesc husele care le vreau (neaparat cu galben). Daca as avea toate dimensiunile pt scaune as putea ruga un amic (chinez) a-mi faca si husele pe masura

Link spre post
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

In sfarsit am reusit sa fac husele pt tetierele din fata asa cum am vrut. Am scapat de legaturile care sustineau ecranele. Dupa cateva probe am ajuns la varianta finala:

P1060368_zpstifdiyfb.jpg

Am gasit tesatura potrivita si cu scai de calitate plus îndemânarea unui coleg chinez am reusit: P1060372_zpsvtyd87ov.jpg

Si pt ca e aproape 1 Decembrie:

LA MULTI ANI ROMANIA!!!!

P1060370_zpsablvvssx.jpg

Link spre post

Arata super tetierele in trei culori !La multi ani si tie !

Asemeni tie si eu lucrez in Italia dar am cumparat Dusterica in Romania in principal din cauza asigurarii foarte scumpe .

Totusi sunt multe Dustere aici in Italia si acest fapt spune multe despre cat e de apreciat peste hotare.

Pacat ca nu e la fel de apreciat acasa in Romania !

Link spre post

Salut Cristian,

In Emilia Romagna e plin de ele pt ca nu costa mult si-ti ofera strictul necesar plus inca ceva ;) Când mi-am comandat masina la reprezentanta din Forli asteptau sa le preia fabrica aprox 30 de comenzi pt duster care erau deja cu finatarea aprobata.

Pe Facebook e un grup destul de activ: "Dacia Duster Italia" Din pacate forumurile sunt destul de slabe

PS asigurarea normala, RCA m-a costat 550 euro si e prima masina inmatriculata in i pe care o am

Numai bine

Editat de luci
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...