Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 39
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Din tot ce e in pozele de mai sus, mi-as dori doar jantele.

Cateva poze cu noua culoare de la salon   Camera de marsarier Versiunea de soft folosita la medianav evolution:   Doua mici probe cu camera pe medianav: Video 1 Video 2   Din ce am vazu

Au aparut detaliile pentru versiunea de Duster ce va fi lansata la 2015 Frankfurt Motor Show.   http://www.worldcarfans.com/115090798564/dacia-introduces-automated-manual-gearbox-and-duster   Pent

Posted Images

Oare?

Are Medianav EVO + RVC și router 4g Wifi

Fără menav eu nu m-aș apropia de evo, iar jucăria de la Orange vine cu abonament de plătit chiar dacă e gratis 24 luni (prețul mașinii)

Editat de t0rquemada
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

RVC=Rear View Camera

EVO nu suporta inca menav asa ca esti legat de hartile de la Dacia ( sau cine le furnizeaza); actual pt. o navigatie full europe: 2014Q4, desi a aparut 2015Q2 doar pe RO.

Link spre post

Promotia Orange nu e chiar speciala dar la configuratia pe care eu o facusem inainte la 19.100 euro, cat mi-a iesit si cu promotia Orange am in plus asa:

1. Jante Dark metal fata de celelalte din aliaj.

2. Camera mers inapoi (RVC) - nou in promotie

3. Router wi-fi si 12 GB doi ani

Pot avea masina doar luni sau marti.

Daca as adauga cele 3 pozitii separat cred ca ar mai fi fost 500 de Euro, dar care face sau nu promotia valabila. Nu sunt necestitati ale masinii, doar personalizeaza masina.

La acestea eu am adaugat suplimentar si carlig.

Editat de solarman
Link spre post

3. Harta Romania si Europa incluse. (imi placea igo-ulmeu de pe tel dar asteasunt incluse)

E Medianav evolution, TMC-ul merge via internet, în cazul de față via orange(pct. 5), hărțile sunt actualizate gratis în 90 de zile, apoi pe bani 49e RO sau 119e EU, încă nu e spart.

Link spre post
  • 1 month later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...