Sari la conținut

Prima Mea Masina Noua - Duster-Ul Meu 1.5 Dci 4X4 E6

Postări Recomandate

• Răspunsuri 29
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare oameni buni,   Am intrat si eu in grupul posesorilor de Dacia Duster si sunt extrem de multumit de alegere ! Varianta luata de mine, este Laureate 1.5 dCI 4x4 - 109 CP - Euro 6. Optiuni :

Sa o stăpânești sănătos.   Functia start stop este disponibilă de ... acum ... iarna ce vine este prima iarna pentru masinile cu ea în dotare.   Trimis de pe al meu Huawei P8 Lite folosind Tapatal

Felicitari pentru alegere si asteptam si mai multe impresii din partea ta fiind printre primii cu Euro 6. Ca sa incerc sa iti raspund nitel la intrebari: 1. Nu are mai nimeni pe aici asa ceva. Dar d

Posted Images

Se pare ca exista o reglemantare arobata de Parlamentul European ca dupa 31.08.2015 nu se mai pot cumpara autovehicule cu motoare euro 5. Aici un articol mai vechi.

PS: deja pe site-ul Dacia numai motoare euro 6 se pot comanda.

Editat de masiu
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asa e. E o problema la Anaf. Am fost eu astazi pentru alta masina si imi povestea doamna de acolo ca nu stiu ce sa faca la astea euro6.

Am batut oricum drumul de geaba pt ca CIV mea nu continea norma de poluare si m a trimis la rar sa o inscrie. Era evident ca e non -euro dar daca nu scrie , nu scrie.

Link spre post

Se pare ca exista o reglemantare arobata de Parlamentul European ca dupa 31.08.2015 nu se mai pot cumpara autovehicule cu motoare euro 5. Aici un articol mai vechi.

PS: deja pe site-ul Dacia numai motoare euro 6 se pot comanda.

In articol scrie ca de la 01.01.2015 se vor produce doar autoturisme echipate cu motoare euro 6. FALS!

Dupa 31.08 nu se mai pot inmatricula in EU decat masini euro 6 iar cei care vand in UE masini noi nu au dreptul sa vand o masina (fabricata in UE sau aiurea) care nu poate sa fie inmatriculata in UE.

O fabrica din UE poate produce bine merci masini cu norma de poluare inferioara normei euro 6 dar nu le poate vinde in UE.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...